Erkan Eryürek
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.080
- 115
- 1.333
Cevap: Transfer Nöbeti
slm nöbetciler bana son durumlari aktara bilen varmi acaba
slm nöbetciler bana son durumlari aktara bilen varmi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scouting ekibi dedim renktaş, 1. sınıf dünya yıldızları demedim
Sabredebilirmiyiz peki? 5 yabanci maksimum olacak sen bunlardan kacini gelecek vaadeden yildiza ayira bileceksin mesela? Suandaki durum vahim adam akilli turk futbolcusu cikmiyor bide adamlar 5e dusuruyorlar
nerde o eskiden her takimda efsane topcular olurdu benim cocuk iken bildigim..
Galatasaray: Arifler, Hakanlar, Tugaylar, Bulentler, Ergunler, Okanlar, Suatlar vs
Besiktas: Ertugrul, Sifo, Riza, Alpay hepsi top teknigi yuksek adamlar idi mesela..
trabzon: Ogun, Abdullah, Hami, Sota vs.. Sotaya turk muamelesi yapiyorum..
Birsuru saymadigim vardir daha
Boyle topcular yok artik.. Bazen eski maclari izliyorum bu topcularin ayagina top bikere yakisiyordu..
Sabredebilirmiyiz peki? 5 yabanci maksimum olacak sen bunlardan kacini gelecek vaadeden yildiza ayira bileceksin mesela? Suandaki durum vahim adam akilli turk futbolcusu cikmiyor bide adamlar 5e dusuruyorlar
Galatasaray: Arifler, Hakanlar, Tugaylar, Bulentler, Ergunler, Okanlar, Suatlar vs
Besiktas: Ertugrul, Sifo, Riza, Alpay hepsi top teknigi yuksek adamlar idi mesela..
Boyle topcular yok artik.. Bazen eski maclari izliyorum bu topcularin ayagina top bikere yakisiyordu..
Yürü be hocam. Kim tutar seni![]()
Ulan bizim alintilar karisiuyo Emrah Duvar kardesinki ile.. Niye boyle oldu
yonetim eger orta-uzun vadeli dusunecekse:
bernard, carlinhos, felipe anderson, kerim frei paketi yapar alirlar gelirler
he yok illa tecrube, bilinen adamlar deniyorsa iste diego falan belki
5 yabancı olayı olana kadar tüpoğlan 50 kere gider.
sabır işi taraftarındır. ayrıca aldığın futbolcu ya 0 dan futbol öğretmiyeceksin ki.
Aldığın futbolcunun yeteneği varsa onu senin takımında daha verimli kullanmasını, takıma uyum sağlamasına ön ayak olacak takımın başındaki isim.
Eğer Bernard veya onun gibi başka bir isim scout ekibimiz tarafından önerilmişse hepsinden önce o futbolcu/futbolcuların alınmasından yanayım.
Örnek olarak veriyorum. 30 yaş üstü bir futbolcuyu aldık diyelim o futbolcu sayesinde CL' de bir üst tura çıktık, ama aldığımız bu futbolcu senin ligini küçümsedi ve sen ligde ondan yeteri kadar performans alamayıp(nadir olan bir olay değil bu) bir dahaki sene CL'ye gidemedin.
Şimdi soruyorum sana CL de senin çeyrek final oynamış olman bir işe yaradımı?
Amrabata 8milyon verildi ama adam alacigi yillik ücretten düstü.yillik 2 alacagina 1 milyon alicak.tvdekilerde stocha , bienvenuye ve krasice verileni konusmaz bunu konusur.
Ben zaten ondan yana degilim.. Benim icin 10 kere arka arkaya CL e katilmak 2 x CL de ceyrek final oynamaktan daha onemlidir.. 8,5 milyon gibi para amrabat denen adama sardik.. Burda bir cok kisi ile tartistim hatta arenadaki bi abi bana 20 milyona okuturuz Amrabati deyince bidaha tartismama karari aldim mesela.. Bana gore hoca'ya bi jest yapti abdurrahim abi ama keske Kakayi getirerek yapaydi o jesti.. Amrabata 8,5 verene kadar Kaka'ya yada nebiliyim shaqiriye 12 vermeye raZi olsalardi
Bernard' ı alıp kumar oynamayı tercih ederim
5 aya alısamaz sa amrabat gıbı yapar bızım taraftar onu. ama bende sıterım bernardı
Transfer yokmu, yönetim istifa.