Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

slm nöbetciler bana son durumlari aktara bilen varmi acaba:)

Scouting ekibi dedim renktaş, 1. sınıf dünya yıldızları demedim

Sabredebilirmiyiz peki? 5 yabanci maksimum olacak sen bunlardan kacini gelecek vaadeden yildiza ayira bileceksin mesela? Suandaki durum vahim adam akilli turk futbolcusu cikmiyor bide adamlar 5e dusuruyorlar

nerde o eskiden her takimda efsane topcular olurdu benim cocuk iken bildigim..

Galatasaray: Arifler, Hakanlar, Tugaylar, Bulentler, Ergunler, Okanlar, Suatlar vs

Besiktas: Ertugrul, Sifo, Riza, Alpay hepsi top teknigi yuksek adamlar idi mesela..

trabzon: Ogun, Abdullah, Hami, Sota vs.. Sotaya turk muamelesi yapiyorum..

Birsuru saymadigim vardir daha

Boyle topcular yok artik.. Bazen eski maclari izliyorum bu topcularin ayagina top bikere yakisiyordu..

Sabredebilirmiyiz peki? 5 yabanci maksimum olacak sen bunlardan kacini gelecek vaadeden yildiza ayira bileceksin mesela? Suandaki durum vahim adam akilli turk futbolcusu cikmiyor bide adamlar 5e dusuruyorlar

Galatasaray: Arifler, Hakanlar, Tugaylar, Bulentler, Ergunler, Okanlar, Suatlar vs

Besiktas: Ertugrul, Sifo, Riza, Alpay hepsi top teknigi yuksek adamlar idi mesela..

Boyle topcular yok artik.. Bazen eski maclari izliyorum bu topcularin ayagina top bikere yakisiyordu..

Yürü be hocam. Kim tutar seni :D

Bişey soracam. Forumda mı sorun var yoksa benim pc mi kafayı yedi

Ulan bizim alintilar karisiuyo Emrah Duvar kardesinki ile.. Niye boyle oldu

yonetim eger orta-uzun vadeli dusunecekse:

bernard, carlinhos, felipe anderson, kerim frei paketi yapar alirlar gelirler

he yok illa tecrube, bilinen adamlar deniyorsa iste diego falan belki

yabancı sayı sınırı yok zaten :)

5 yabancı olayı olana kadar tüpoğlan 50 kere gider.

sabır işi taraftarındır. ayrıca aldığın futbolcu ya 0 dan futbol öğretmiyeceksin ki.

Aldığın futbolcunun yeteneği varsa onu senin takımında daha verimli kullanmasını, takıma uyum sağlamasına ön ayak olacak takımın başındaki isim.

Eğer Bernard veya onun gibi başka bir isim scout ekibimiz tarafından önerilmişse hepsinden önce o futbolcu/futbolcuların alınmasından yanayım.

Örnek olarak veriyorum. 30 yaş üstü bir futbolcuyu aldık diyelim o futbolcu sayesinde CL' de bir üst tura çıktık, ama aldığımız bu futbolcu senin ligini küçümsedi ve sen ligde ondan yeteri kadar performans alamayıp(nadir olan bir olay değil bu) bir dahaki sene CL'ye gidemedin.

Şimdi soruyorum sana CL de senin çeyrek final oynamış olman bir işe yaradımı?

5 yabancı olayı olana kadar tüpoğlan 50 kere gider.

sabır işi taraftarındır. ayrıca aldığın futbolcu ya 0 dan futbol öğretmiyeceksin ki.

Aldığın futbolcunun yeteneği varsa onu senin takımında daha verimli kullanmasını, takıma uyum sağlamasına ön ayak olacak takımın başındaki isim.

Eğer Bernard veya onun gibi başka bir isim scout ekibimiz tarafından önerilmişse hepsinden önce o futbolcu/futbolcuların alınmasından yanayım.

Örnek olarak veriyorum. 30 yaş üstü bir futbolcuyu aldık diyelim o futbolcu sayesinde CL' de bir üst tura çıktık, ama aldığımız bu futbolcu senin ligini küçümsedi ve sen ligde ondan yeteri kadar performans alamayıp(nadir olan bir olay değil bu) bir dahaki sene CL'ye gidemedin.

Şimdi soruyorum sana CL de senin çeyrek final oynamış olman bir işe yaradımı?

Ben zaten ondan yana degilim.. Benim icin 10 kere arka arkaya CL e katilmak 2 x CL de ceyrek final oynamaktan daha onemlidir.. 8,5 milyon gibi para amrabat denen adama sardik.. Burda bir cok kisi ile tartistim hatta arenadaki bi abi bana 20 milyona okuturuz Amrabati deyince bidaha tartismama karari aldim mesela.. Bana gore hoca'ya bi jest yapti abdurrahim abi ama keske Kakayi getirerek yapaydi o jesti.. Amrabata 8,5 verene kadar Kaka'ya yada nebiliyim shaqiriye 12 vermeye raZi olsalardi

Ribery-Burak Yilmaz-Keita

Selcuk-Melo-Gokhan.I

Bastos-Semih-Mexes-Eboue

----------Muslera------------

+18 degil tv lerde yasaklanirdi bu maclar!

Amrabata 8milyon verildi ama adam alacigi yillik ücretten düstü.yillik 2 alacagina 1 milyon alicak.tvdekilerde stocha , bienvenuye ve krasice verileni konusmaz bunu konusur.

Amrabata 8milyon verildi ama adam alacigi yillik ücretten düstü.yillik 2 alacagina 1 milyon alicak.tvdekilerde stocha , bienvenuye ve krasice verileni konusmaz bunu konusur.

Enis digelim biz Amrabati haftaya sattik.. O yaptigin hesap cope gidiyo ozaman? Boyle mantik yok Adnan Polat styla diyip gulenler simdi burdan bonserviste kardayiz dedinizmi adnan polat styla oluyor.. Biz haftaya satsak adamin 4 senelik alacagi bizi ilgilendirmiyor aloooo.. Haftaya satsak keske yillik 3 milyon vereydik yazacam buraya 12 milyon kar etmis olurduk bonservis katmadan daha diye yazarim

Ben zaten ondan yana degilim.. Benim icin 10 kere arka arkaya CL e katilmak 2 x CL de ceyrek final oynamaktan daha onemlidir.. 8,5 milyon gibi para amrabat denen adama sardik.. Burda bir cok kisi ile tartistim hatta arenadaki bi abi bana 20 milyona okuturuz Amrabati deyince bidaha tartismama karari aldim mesela.. Bana gore hoca'ya bi jest yapti abdurrahim abi ama keske Kakayi getirerek yapaydi o jesti.. Amrabata 8,5 verene kadar Kaka'ya yada nebiliyim shaqiriye 12 vermeye raZi olsalardi

Amrabat iyi veya kötü demiyorum basit bir hesap.

Amrabat;

8,5 bonservis

5 x yıllık ücret 5

13,5 5 yıllık maliyeti.

Shaqiri ye cok takılıp kaldı taraftar. Ya adamı Bayern Münih aldı. yan köyün takımı değil.

Senin şu anda Bayern Münih ile yarışma şansın ne kadar futbolcu transferinde.

Kaka 9-10 bonservis

en az yıllık 4-5 ister

3 yıllık ta kontrat yap

25 milyon 3 senelik maliyeti.

5 aya alısamaz sa amrabat gıbı yapar bızım taraftar onu. ama bende sıterım bernardı

sonra gider başka takıma orada parlar sonra biz yine arkasından el sallayıp biz niye böyle futbolcular yetiştiremiyoruz yeaaaaaaaaaaa deriz.

yinede olsun gelcekse böyle oyuncular gelsin bundan sonra.

Acaba mehmet ekici için bir girişimi olacak mı yönetimin çok merak ediyorum. ve Kerim Frei için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt