Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
O satılır dediğin iki adamın parası kaynağın yüzde 1 ini çıkarmaz
Maas butcesi icin gayet mantikli olur; Lucas 3 mil aliyor, Ben Arfa da 6 mil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O satılır dediğin iki adamın parası kaynağın yüzde 1 ini çıkarmaz
@Alper Altun @Mustafa Canaslan
Imbula-Ndiaye mi Imbula/Ndiaye-Fernando mu?
Bana birincisi daha uzun vadeli ve özlediğimiz oyun için uygun bir ikili gibi geliyor..
lucas a 100m euro mu verecez hocam ne edecez.
Bu üçü arasında önceliğim Fernando olur, tam yerinin adamı. Oyuncu profili açısından da Ndiaye Fernando' ya daha uygun partner olur diye düşünüyorum...
Fernando-İmbula ofansif yönden üretken olamayabilir. İmbula-Ndiaye ise defansif yönden pek güven vermez sanki...
şiir okumaktan izlemeye fırsat buldunmu bilmiyorum ama ndiaye hiç öyle box to box bir adam değil ofansif bir isim, 2 li ortasahada ne verir bilemiyorum. değişik bir tarzı var. nerde oynarsa oynasın dikine oynuyor ama öyle çok savaşçı bir isim değil. belhanda ndiaye fernando ortasahasının tüm defansif yükü fernandoya kalır. bence imbula ve fernandoyu beraber oynatıp iki oyuncuyuda rahata erdirmek daha faydalı birbirlerinden güç alıp hücum gücüde gösterebilirler böylece. galatasarayın hücum opsiyonları gomis nedeniyle bu sezon kanatlardan olmalı ortasahayı çok ofansif yapmaya gerek yok
İmbula'nın alternatifi kim acaba Lemina işi yalan oldu
evet kötüMevcut kadronun yetersiz olduğunu , kadronun miadını çoktan doldurduğunu sağır sultan biliyor. Ama bu kadro Ostersund takımını geçemeyecek kadar mı kötü? Kadro kötü, hoca kadrodan da kötü...