Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alper Altun @Mustafa Canaslan

Imbula-Ndiaye mi Imbula/Ndiaye-Fernando mu?

Bana birincisi daha uzun vadeli ve özlediğimiz oyun için uygun bir ikili gibi geliyor..

Bu üçü arasında önceliğim Fernando olur, tam yerinin adamı. Oyuncu profili açısından da Ndiaye Fernando' ya daha uygun partner olur diye düşünüyorum...

Fernando-İmbula ofansif yönden üretken olamayabilir. İmbula-Ndiaye ise defansif yönden pek güven vermez sanki...

Selman neler yazıyor öyle? hodri meydan demiş bir de.

Bu Cenk hic isim vermiyor yaw

keşke hep cenk ergün konuşsa benim hoşuma gitti açıkçası,umarım doğru hamleleri yapabilirler

bu arada sol beke cidden iyi bir oyuncu lazım Strinic'ten daha iyisi bulunmalı geçen sezon Caner Erkin'i alsak şimdi rahattık

Dursun da transfer görüşmelerine gittiyse 3 isteyen Feghouli'ye 5 veririz gibi

Bu üçü arasında önceliğim Fernando olur, tam yerinin adamı. Oyuncu profili açısından da Ndiaye Fernando' ya daha uygun partner olur diye düşünüyorum...

Fernando-İmbula ofansif yönden üretken olamayabilir. İmbula-Ndiaye ise defansif yönden pek güven vermez sanki...

şiir okumaktan izlemeye fırsat buldunmu bilmiyorum ama ndiaye hiç öyle box to box bir adam değil ofansif bir isim, 2 li ortasahada ne verir bilemiyorum. değişik bir tarzı var. nerde oynarsa oynasın dikine oynuyor ama öyle çok savaşçı bir isim değil. belhanda ndiaye fernando ortasahasının tüm defansif yükü fernandoya kalır. bence imbula ve fernandoyu beraber oynatıp iki oyuncuyuda rahata erdirmek daha faydalı birbirlerinden güç alıp hücum gücüde gösterebilirler böylece. galatasarayın hücum opsiyonları gomis nedeniyle bu sezon kanatlardan olmalı ortasahayı çok ofansif yapmaya gerek yok

Bein dün, yarın transfer hareketi başlıyor dedi ve bugün cenk yurtdışına gidiyor. Kısaca bein resmen resmi klüp kanalından daha iyi . Umarım dedikleri gibi 1 haftada 3 oyuncu da gelir . Zaten fransa ve ingiltereye gittikleri için olup olmaması bir iki güne belli olur . Bence fernando 6 küsür ve feghuli yi alacaklar

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye abartılan bir balondan fazlası değil açıkçası asla yüksek bonservis ödenmemeli

Feghouli ve Fernando olacak gibi de Imbula zor, torino'nun teklifini kabul etmeyen kulup bizimkini de kabul etmez

Ndiaye'yi bu sene West Ham alırsa seneye kiralarız ordan,orda tutmaz orta sahada çok iyi adamları var ayrıca

şiir okumaktan izlemeye fırsat buldunmu bilmiyorum ama ndiaye hiç öyle box to box bir adam değil ofansif bir isim, 2 li ortasahada ne verir bilemiyorum. değişik bir tarzı var. nerde oynarsa oynasın dikine oynuyor ama öyle çok savaşçı bir isim değil. belhanda ndiaye fernando ortasahasının tüm defansif yükü fernandoya kalır. bence imbula ve fernandoyu beraber oynatıp iki oyuncuyuda rahata erdirmek daha faydalı birbirlerinden güç alıp hücum gücüde gösterebilirler böylece. galatasarayın hücum opsiyonları gomis nedeniyle bu sezon kanatlardan olmalı ortasahayı çok ofansif yapmaya gerek yok

Oğuzhan bile 8 nuamra oynuyorsa Ndiiaye de hayli hayli oynar. Ndiaye'yi fazla küçümsemeyin. Büyük potansiyel bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt