Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslanım benim be. Yorumun fiyasko olsada imparatora saygından dolayı adamın dibisinstrinic bitti filan diyorlar delircem yemin ediyorum napolinin yamamak için yer aradığı adama bonservis verip alıyoruz rezaletin daniskası caroleden daha kötü bir oyuncu öyle deyim anlarsınız.Fernandoya 29 yaşındaki oyuncuyada 8 milyon euro bonservis verildiği iddaa ediliyor umarım şakadır.
Ben şahsen tudora şans verilmesi taraftarıyımZaten çok iyi isimler alınsa bile seninde dediğin gibi uyum süreçi meselesi var. 2ay süre bilir ama ayvayı yersek uyum hiç gerçekleşmeyecek şekilde ilerler sezon boyunca. Öyle şunu bunu almak ile bitmiyor maalesef işimiz. Burada da teknik heyetin önemi ortaya çıkıyor ki tudor ve ekibi kapalı kutu benim gözümde bu konuda. Kendileri bile bilmiyordur net olarak bunun üstünden gelebileceğini çünkü hiç bu tür terçübeleri olmadı ki böyle çaplı yapılandırmada. Büyük kumar resmen.
Aynı paranın ozan tufana verilmesi konusunda hemfikir miyiz rdasstrinic bitti filan diyorlar delircem yemin ediyorum napolinin yamamak için yer aradığı adama bonservis verip alıyoruz rezaletin daniskası caroleden daha kötü bir oyuncu öyle deyim anlarsınız.Fernandoya 29 yaşındaki oyuncuyada 8 milyon euro bonservis verildiği iddaa ediliyor umarım şakadır.
Bu çocuğu neden kimse sevmiyor ?Feghouli
Strinic
Denayer
Fernando
İmbula
İmbula dışındakiler kesin olur gibi. İmbula şüpheli ama olacağını umuyorum.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dompf'un sicili temiz degilBu çocuğu neden kimse sevmiyor ?
Bu mesajı ben atsam rahat 5 like alirdi
Bu pezolara yapilacak tek aksiyon bu diyorum sana???Allah belalarını versin,kimseyi almasın bunlar ya.valla sıkıldım.sokarım transferine....30 gün sürer mi bi transfer
Hemşerim be adamsın. Güzelyali cocuguyuzDompf'un sicili temiz degil