Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
strinic bitti filan diyorlar delircem yemin ediyorum napolinin yamamak için yer aradığı adama bonservis verip alıyoruz rezaletin daniskası caroleden daha kötü bir oyuncu öyle deyim anlarsınız.Fernandoya 29 yaşındaki oyuncuyada 8 milyon euro bonservis verildiği iddaa ediliyor umarım şakadır.
square_venti_img5245.webp

strinic bitti filan diyorlar delircem yemin ediyorum napolinin yamamak için yer aradığı adama bonservis verip alıyoruz rezaletin daniskası caroleden daha kötü bir oyuncu öyle deyim anlarsınız.Fernandoya 29 yaşındaki oyuncuyada 8 milyon euro bonservis verildiği iddaa ediliyor umarım şakadır.
Aslanım benim be. Yorumun fiyasko olsada imparatora saygından dolayı adamın dibisin :)

Zaten çok iyi isimler alınsa bile seninde dediğin gibi uyum süreçi meselesi var. 2ay süre bilir ama ayvayı yersek uyum hiç gerçekleşmeyecek şekilde ilerler sezon boyunca. Öyle şunu bunu almak ile bitmiyor maalesef işimiz. Burada da teknik heyetin önemi ortaya çıkıyor ki tudor ve ekibi kapalı kutu benim gözümde bu konuda. Kendileri bile bilmiyordur net olarak bunun üstünden gelebileceğini çünkü hiç bu tür terçübeleri olmadı ki böyle çaplı yapılandırmada. Büyük kumar resmen.
Ben şahsen tudora şans verilmesi taraftarıyım
Bu saatten sonra kimi getirsen hikaye
Hazırlık yapamiyacak kimlerin ne olduğunu bilmiyor
En azından ıyi oyuncular alınıyor
Yönetim teknik heyet gitse bile oyuncu grubu ve sözleşmeleri kalacak
Bu yüzden ıyi oyuncular gelsin gerisi olmazsa zaten bu süreç yaşanacak

Aynı paranın ozan tufana verilmesi konusunda hemfikir miyiz rdas

beinsports bizimkilerin Feghouli'yi alabilecegi konusunda ümitsiz :D

Dursun Özbek ve Cenk Ergün, Fransa'da gerçekleştirilen Feghouli zirvesinin ardından İngiltere'ye uçtu. Feghouli'den cevap bekleniyor. (beIN)

şu kadarcık kaldı küfretmeme

Yaz transfer döneminin hareketli takımlarından Galatasaray, West Ham United forması giyen Sofiane Feghouli transferinde sona yaklaştı. Cezayirli oyuncunun Rennes'le görüştüğü ve oyuncunun Fransa'da oynamak istemediği gelen haberler arasında. Feghouli'nin alacağı yıllık ücreti de yükselten sarı kırmızılılar oyuncudan gelecek olumlu cevabı bekliyor. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Imbula ve Fernando transferlerini bitirmek için Fransa'dan İngiltere'ye geçti. Ergün, transferlerin sonuçlanması için görüşmeler yapacak.

beinsports

Allah belalarını versin,kimseyi almasın bunlar ya.valla sıkıldım.sokarım transferine....30 gün sürer mi bi transfer

Sabretmek çok önemli bir meziyettir. Ne güzel işte ülkece eksikliği hissettiğimiz konuda başkan ve yönetimde bizi eğitiyor.

@lamiasulnapoli adlı kişinin Tweetine göz at: Twitter

Strinic'i izlemeyen varsa biraz fikir edinebilir..

Vasat geldi bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt