Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca hakkında olumsuz tavrı-yorumu olup olmadığına dair bir anektod verdim üstat. Alıntı yaptığım tartışma bu konu üzerineydi zira. Benim için de bir önemi yok.
Anlıyorum ama hoca gitsin demek veya bir oyuncu hakkında vermiş olduğu bir kararı protesto etmek yine hocanın şahsına edilmiş bir şey değil. Yine hepsi futbol içinde kalan şeyler. Kalkıp hocaya alenen hakaret etmiş olsa anlarım, ki var öyleleri ama Berkayın yaptığını ben görmedim.

Baneganın profilinde yazana bak bitirici pas dener kaleyi uzaktan yoklar diyor kaleye en son ne zaman ceza sahası dışından güzel şut çektik? Feghouli dışında hatırlamıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 49018
Hepsinden önemlisi "Maçın Temposuna Yön Verir" kısmı reis hani Sevilla olsun Inter olsun Arjantin Milli takımı olsun Banega'yı ne zaman izlesem topu alan sahada tüm sorumluluğu alan oyuncu Banega oluyor hep

Zaten bir istatistik vardı La Liga'da maç başına Banega'dan daha fazla topla buluşan sadece Rakitic ve Kroos var diye, tam olarak öyle. Ligin en çok topa sahip olan takımıyız 8 numaralar özelinde zaten ligde rakibi yok da Dünya genelinde de bu topu en iyi kullanacak oyuncuların başında geliyor Banega gerçekten normal bir saha görüşü yok bu adamın

D9PuAu8WsAEYx0r.jpg

Santos > Mariano

Hadi inş

Hepsinden önemlisi "Maçın Temposuna Yön Verir" kısmı reis hani Sevilla olsun Inter olsun Arjantin Milli takımı olsun Banega'yı ne zaman izlesem topu alan sahada tüm sorumluluğu alan oyuncu Banega oluyor hep

Zaten bir istatistik vardı La Liga'da maç başına Banega'dan daha fazla topla buluşan sadece Rakitic ve Kroos var diye, tam olarak öyle. Ligin en çok topa sahip olan takımıyız 8 numaralar özelinde zaten ligde rakibi yok da Dünya genelinde de bu topu en iyi kullanacak oyuncuların başında geliyor Banega gerçekten normal bir saha görüşü yok bu adamın
Prime selçuk inan diyebilir miyiz?

Agir bir laftan kastin hakaretse cezasini ceker umarim

Sen de bir dusun acaba ben mi bazi konularda takintiliyim diye
Son cümlene inan kahkaha attım. Takıntılarım olduğu doğrudur, hiç bir zaman inkar etmiyorum ama insanları aşağılamaya kalkmadığı sürece kimseye karşı düşmanca tavırlar içine girmiyorum. Keşke sen de böyle birine büründüğünü görebilsen de eskisi gibi sohbet edilebilen birisi olsan yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt