Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanlı 7-8 istiyo gibi şu an için.biz 6,5 verdik.yasini ve donku alsınlar işte.neyini begenmiyolar....bjkde ve fenerde bile yasin gibi 10 gol ortalama ile oynayan yerli kanat yok.

Badou'ya 6-7 m euro vereceğimize genç bir oyuncuya o paraları versek daha iyi olur. Fernando,Garry,Gomis, Mariano Maicon,Muslera,Linnes vs 11'de ki çoğu oyuncumuzun ilerde para kazandırarak ayrılacağını düşünmüyorum bu ilerde sıkıntıya sokar.

Badou'nin yerine daha genc bir orta saha almak lazim, mesela ismi gecen pasalic olur

Fernando
Pasalic - Belhanda

Fatihle ne alakası var ya? Tudor aldırıyor bu adamları ha tudor kalsınmı dersen transfer komitesinin başına gecebılır ft hoca olursa bişey demeyiz

Yani Fatih Terimin isteyebileceği onun anlayışına uygun hamleler.Tudor değilde herhangi bir hoca olsa idi başımızda zaten bu kadro yenilenmesi lazımdı.
Tudorluk bir şey yok bence hocalık kariyeri ortada sonuçta kim olursa olsun kaliteli transfer yapacaktık.Keşke tudor yerine başka bir hoca ile sezona başlayabilseydik.

şu moussete bi bakınla ne pok yiyomuş avrupada,uygunsa alalım

bu transferlerle toplam kac yabanci oyuncumuz var şuan?

Yalniz ciddi iyi kadro olur :

----------------Muslera---------------
Mariano--Maicon---Denayer--Jaume
----------------------------------------
----------Fernando--N'Diaye--------
----------------Belhanda--------------
Feghouli-----------------------Transfer
------------------Gomis-----------------

solbek
sol açık
zinchenko
forvet
bilal basakcıoglu

:hat:

Benim bildiğim Fatih Terim bu kadronun üzerine oturur hayatta kaçırmaz.Şu an tek engel yönetimde FT'yi istemeyen isimlerin Lucescu üzerinden yoğunlaşması.

FT egolu adam kapısında yatıp sürekli yalvaran yönetici ister.Dursun'a gaz vermek lazım.

Açıkçası ben yine de Tudor ile bu kadronun denenmesini istiyorum.Eğer başarılı olunursa Galatasaray bir kısır döngüden kurtulmuş olur.

Olmazsa luce yerine tabii ki tercihim FT.Tam onun stiline uygun bir kadro oluşuyor .Tek eksiklik sol bek bence.

Yav transfer yap yap bitmiyo ne tiksinç bi kadro bu böyle

Normal. Sneijder-Bruma-Podolski eksildi bir anda kadrodan.

Bunlardan Podolski hariç ikisini tutsak ve bu yatırımı o halde yapsak biraz daha farklı olurdu. Şimdi 2 forvet ile oynamak şart.

Yerli oyuncu lazım acil.

belhandam ne paslar atmış öyle yav dünkü maçta.

lucescu yöneticilik de yapabilir.fatih terim olsun teknikdirektörümüz.

Şu linnes'i bi daha ilk 11'de görmeyelim
Carole aynı şekil
Selçuk
Tolga
Rodrigues

Bunların hepsini yedeğe çekmeden bu kadroya iyi diyemeyiz daha

Yani Fatih Terimin isteyebileceği onun anlayışına uygun hamleler.Tudor değilde herhangi bir hoca olsa idi başımızda zaten bu kadro yenilenmesi lazımdı.
Tudorluk bir şey yok bence hocalık kariyeri ortada sonuçta kim olursa olsun kaliteli transfer yapacaktık.Keşke tudor yerine başka bir hoca ile sezona başlayabilseydik.

Bence alakası yok sımdıye kadar kımle kalıtelı transfer yapabildik gelen td cöpü doldurdu.iyi oyuncu aldıran bile gitmeden 2 3 cöp aldırdı tudorun farkı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt