Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç: "Şu an atılan SMS'lerle orta seviye futbolcu alınır. Arayı kapatalım. Herkes son kez SMS atsın şu anda." Bakın bu gerçekten adiliktir.Taraftarın hassas yerinden vurup para toplama çok iğrenç.Bir taraftar da demiyor ki sen borçlar için mi para topluyorsun, transfer için mi diye

Ali koç ailenin şımarık çocuğu. Şirket yönetiminden zerre anlamadığı anlaşıldı. Bunların beyni Ömer koç. Ali sadece vitrindeki biblo gibi bişey

Ülkenin en büyük kapitalist ailesinin bireyi TV'ye çıkmış Para dileniyor. Geçtiğimiz seneler de de işçi hakları falan filan zırvası vardı. Eğer KOÇ Holding'ten uzak tutulmak için FB başkanı yapılmadı ise bende bir şey bilmiyorum.

Youssef boere bu isi biliyo

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
23658.jpg

Ali Koç Yardim Kampanyasinin Başına Tosuncugu Getirseydi Daha Başarılı Yolarlardi Fenerlileri
49387

Ülkenin en büyük kapitalist ailesinin bireyi TV'ye çıkmış Para dileniyor. Geçtiğimiz seneler de de işçi hakları falan filan zırvası vardı. Eğer KOÇ Holding'ten uzak tutulmak için FB başkanı yapılmadı ise bende bir şey bilmiyorum.

bu çok açık rahmi koç,ali tüsiad baskanı olsun istedim vs dedi ama bos laf
cok anlamam takipte etmem lakin koç grubunu ayakta tutan kişi rahmetli mustafa koçtu diyr herkes su an ömer koç bile çok toy diyorlar

ali bunların arasında kendisine yetki verilmeyen belkide tek şirket hissedarı
birde bu adamın eksisi inanılmaz buyuk bir egosu var feneri degilde reali barcayı cityi yönettigni ciddi ciddi düsünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt