Seyfi Bedir
Sarı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 983
- 723
- 1.503
Krunic filan mı acaba sanki İtalya'dan biri gelecek gibiDiger osye 8 verirsin o zaman
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Krunic filan mı acaba sanki İtalya'dan biri gelecek gibiDiger osye 8 verirsin o zaman
6 numara mı 8 mi?Diger osye 8 verirsin o zaman
Diger osye 8 verirsin o zaman
İki ya da üçü gider, talebe bağlı olaraktan. Biri kesin ozornwafor olur, digeri Linnes olur. Bu bilgi ya da duyum değil, benim mantığım. Yönetimin gönlü ister Belhanda, Babel gitsin, Terim Belhanda gitmesin diye rapor vermiş. Ama zaten ikisine de para veren yok imiş.
İki ya da üçü gider, talebe bağlı olaraktan. Biri kesin ozornwafor olur, digeri Linnes olur. Bu bilgi ya da duyum değil, benim mantığım. Yönetimin gönlü ister Belhanda, Babel gitsin, Terim Belhanda gitmesin diye rapor vermiş. Ama zaten ikisine de para veren yok imiş.
Çevik ve agresif bir orta saha mı? Bu kadarını bilsem yeter banaDiger osye 8 verirsin o zaman
Bu yeni oyuncunun adi hic bizimle adi gectimi bu transfer doneminde?Beyler Etebo'yu 30%umuz tanıyorduysa, gelecek olan ikinci osyi 70%imiz taniyor. Yabancı satışı gerçekleşirse üçüncü olarak Seri zorlanacak tekrardan. Bir de kanat kiralanacak. Bu hafta tekrar görüşmek üzere, kendinize iyi bakın
bir daha söylesene üstat belhanda gitmicek diye nolur lütfenBeyler Etebo'yu 30%umuz tanıyorduysa, gelecek olan ikinci osyi 70%imiz taniyor. Yabancı satışı gerçekleşirse üçüncü olarak Seri zorlanacak tekrardan. Bir de kanat kiralanacak. Bu hafta tekrar görüşmek üzere, kendinize iyi bakın
Bomboş bir adam, olduğu dönemler ne yaptı sanki içeriyi karıştırmak dışında, bu sene geçiş dönemi ben yönetime transfer konusunda çokta kızmıyorum, seneye ffp bitince zıplayacaklar, bu seneyi iyi bir şekilde atlatsak yeter, arapların sözleşmelerde bitiyor maaş konusunda da rahatlarız, Falcao'yu da bi yere iteledik mi Muslera dışında boşalacak zaten maaş bütçesi de bu senenin oynanacağı yada nasıl oynanacağı da garanti değil o yüzden ölü yatırım olma ihtimalide var.Burak elmas gelsin
Kanat gelecek, Seri bonus olur, kanat oncelikli
Beyler Etebo'yu 30%umuz tanıyorduysa, gelecek olan ikinci osyi 70%imiz taniyor. Yabancı satışı gerçekleşirse üçüncü olarak Seri zorlanacak tekrardan. Bir de kanat kiralanacak. Bu hafta tekrar görüşmek üzere, kendinize iyi bakın