Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki ya da üçü gider, talebe bağlı olaraktan. Biri kesin ozornwafor olur, digeri Linnes olur. Bu bilgi ya da duyum değil, benim mantığım. Yönetimin gönlü ister Belhanda, Babel gitsin, Terim Belhanda gitmesin diye rapor vermiş. Ama zaten ikisine de para veren yok imiş.

Soruyu sorduguma pisman oldum rtas.

İki ya da üçü gider, talebe bağlı olaraktan. Biri kesin ozornwafor olur, digeri Linnes olur. Bu bilgi ya da duyum değil, benim mantığım. Yönetimin gönlü ister Belhanda, Babel gitsin, Terim Belhanda gitmesin diye rapor vermiş. Ama zaten ikisine de para veren yok imiş.
cayci huseyin.gif

Gecen sene vedati alsak hem sampiyon olacaktik hem sampiyonlar liginde daha iyi olacakti hem de 20m euroya satacaktik. Cok buyuk zarar ettik su olaydan

Artık takımda davilla oyuncusu görmek istemiyorum aynı menajerin kaç oyuncusunu daha alacağız nakamba falan değildir insallah

Beyler Etebo'yu 30%umuz tanıyorduysa, gelecek olan ikinci osyi 70%imiz taniyor. Yabancı satışı gerçekleşirse üçüncü olarak Seri zorlanacak tekrardan. Bir de kanat kiralanacak. Bu hafta tekrar görüşmek üzere, kendinize iyi bakın
Bu yeni oyuncunun adi hic bizimle adi gectimi bu transfer doneminde?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Beyler Etebo'yu 30%umuz tanıyorduysa, gelecek olan ikinci osyi 70%imiz taniyor. Yabancı satışı gerçekleşirse üçüncü olarak Seri zorlanacak tekrardan. Bir de kanat kiralanacak. Bu hafta tekrar görüşmek üzere, kendinize iyi bakın
bir daha söylesene üstat belhanda gitmicek diye nolur lütfen

Burak elmas gelsin
Bomboş bir adam, olduğu dönemler ne yaptı sanki içeriyi karıştırmak dışında, bu sene geçiş dönemi ben yönetime transfer konusunda çokta kızmıyorum, seneye ffp bitince zıplayacaklar, bu seneyi iyi bir şekilde atlatsak yeter, arapların sözleşmelerde bitiyor maaş konusunda da rahatlarız, Falcao'yu da bi yere iteledik mi Muslera dışında boşalacak zaten maaş bütçesi de bu senenin oynanacağı yada nasıl oynanacağı da garanti değil o yüzden ölü yatırım olma ihtimalide var.

Okay olmuyor demeseydin be kardeş ben çok inanmıştım:(

@Özgür Ayten kardeşim ben yavaş yavaş açtım muhabbeti belki söylersin diye de bunlar hayvan gibi saldırıyor ya plan alt üst oldu 😆 bir isim ver Allah aşkına saçma gelecek ama milletin tek umudu sen oldun yaw kuruduk kaldık ağaç gibi kimseden çıt yok isim verenlerin hepsi sallama çıkıyor.. Artık Ahmet denizciyi falan foruma cagiracagiz o noktadayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt