Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
romanya u-21 = klas
puscas is golcü
bir ara senin kulüpte oynamis bundan haberin vardir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
romanya u-21 = klas
puscas is golcü
Muhammet Demir free değil mi? Adem’den daha yetenekli değil mi? Karakteri daha iyi değil mi? Neden mecburmuşuz Adem’eBonservisi olan adamı alamıyoruz hocam..geçen sene 400 bin para verebiliyoduk dombili ömeri alabildik akhisardan seleezynov u almadık..cepte kalan bozuk parayla markette gibisin..o yüzden bonservisi olan yerli alamayiz..zaten yağlı kazık ellerinde bekliyo kulüp baskanlari
Muriq yerine Puscasi alin @Galatasaray
palermo interden 3,3m euroya almis en az 8 isterler
Anlamayacak bir şey yok. Koca sene 5-6 tane maçta oynayacak, bizde en fazla alternatif olacak yerli oyunculara 1 TL bile bonservis ödemek istemiyoruz. Zaten paramız da yok, o ayrı konu...Doğru aynen katılıyorum ama ligte oynayan yerlilerin çoğu çöp bu gerçek faydası filan olmaz
Adem gibi karaktersiz ve yaşlı birini savunan zaten çıkmaz bence
Fakat anlamadigim şey ligteki çöp yerlilere neden bukadar bel bağladık
Muhammet Demir free değil mi? Adem’den daha yetenekli değil mi? Karakteri daha iyi değil mi? Neden mecburmuşuz Adem’e
İddia ediyorum alt yapıda ki şu Ali Yavuz Kol bu Adem kadar oynar. Veya biz Muğdat’ı niye yolladıkEvet hala bekliyorum. Olmayan futbol bilgimi geliştirmek istiyorum. Ortaya saçma sapan şeyler atıp kaçmayın. Bazıları kendi çalıp kendi oynamayı baya seviyor gördüğüm kadarıyla. FT'in, teknik ekibin bile gözden kaçırdığı ama sizin var olduğunu iddia ettiğiniz bu futbolcuları hala öğrenmek istiyorum ben.
Sen Antalyaspor olsan, 2. yarıda gösterdiği performanstan sonra ne kadar istersin?Mevlüt bonservisi ne kadardır?
25 tane adem eder
8 şampiyonluk kazanmış adam Volkan Demirel’i getirse ağızımı açmam.
Hoca istiyorsa vardır bildiği.
Bu yabancı kuralının çıkacağı dün belli olmadı.Planlar aylar öncesinde yapılmıştır.Sen küçülmeye giden Başakşehir gibi bir klübe oyuncu kaptırıyorsan zaten hiç yapmayalım transferbasakcity kapti, apo ve terimle ancak bukadar
Süpermiş eğer dediğin gibi free ise bana sorsalar Muhammed Demir derdim sakatlık durumunu iyice kontrol edip malum sık sakatlandığı için potansiyelini gösteremedi bence..ama Muhammed Demir Adem Büyük başka ? İşte bedava yerli fazla yok demek istediğimMuhammet Demir free değil mi? Adem’den daha yetenekli değil mi? Karakteri daha iyi değil mi? Neden mecburmuşuz Adem’e