Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
romanya u-21 = klas

puscas is golcü

bir ara senin kulüpte oynamis bundan haberin vardir :))

49740

Bonservisi olan adamı alamıyoruz hocam..geçen sene 400 bin para verebiliyoduk dombili ömeri alabildik akhisardan seleezynov u almadık..cepte kalan bozuk parayla markette gibisin..o yüzden bonservisi olan yerli alamayiz..zaten yağlı kazık ellerinde bekliyo kulüp baskanlari
Muhammet Demir free değil mi? Adem’den daha yetenekli değil mi? Karakteri daha iyi değil mi? Neden mecburmuşuz Adem’e

Senegale bak. Stoperi ve sol aciginin toplam degeri 200 milyon falandır

Doğru aynen katılıyorum ama ligte oynayan yerlilerin çoğu çöp bu gerçek faydası filan olmaz
Adem gibi karaktersiz ve yaşlı birini savunan zaten çıkmaz bence
Fakat anlamadigim şey ligteki çöp yerlilere neden bukadar bel bağladık
Anlamayacak bir şey yok. Koca sene 5-6 tane maçta oynayacak, bizde en fazla alternatif olacak yerli oyunculara 1 TL bile bonservis ödemek istemiyoruz. Zaten paramız da yok, o ayrı konu...

Puscas acayip ya nüfusuna geçirdi Almanya'yı.

u21i bizim scoutlar izliyordur insh

Evet hala bekliyorum. Olmayan futbol bilgimi geliştirmek istiyorum. Ortaya saçma sapan şeyler atıp kaçmayın. Bazıları kendi çalıp kendi oynamayı baya seviyor gördüğüm kadarıyla. FT'in, teknik ekibin bile gözden kaçırdığı ama sizin var olduğunu iddia ettiğiniz bu futbolcuları hala öğrenmek istiyorum ben.
İddia ediyorum alt yapıda ki şu Ali Yavuz Kol bu Adem kadar oynar. Veya biz Muğdat’ı niye yolladık
ki? Adem denen zerzevattan kötümü?

8 şampiyonluk kazanmış adam Volkan Demirel’i getirse ağızımı açmam.

Hoca istiyorsa vardır bildiği.

Iste bu.

FT ve ekibi bir dolu olasiliga bakiyor. Yerli sayisi, bonservissiz olmasi yedek 6 Turk lazim eger ilk 11 e koyamiuorsak yedek kulubesine. Bunlar da kotu giden maci cevirecek adam da olmali.

Muhammet Demir free değil mi? Adem’den daha yetenekli değil mi? Karakteri daha iyi değil mi? Neden mecburmuşuz Adem’e
Süpermiş eğer dediğin gibi free ise bana sorsalar Muhammed Demir derdim sakatlık durumunu iyice kontrol edip malum sık sakatlandığı için potansiyelini gösteremedi bence..ama Muhammed Demir Adem Büyük başka ? İşte bedava yerli fazla yok demek istediğim

Ademmmmmmmmmmm
Babelllllllllllllllllllllllllllllllll
Yusuffffffffffffffffffffffffffff
Şenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bombalar patlamak üzere gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt