Ekli dosyayı görüntüle 94215
adamın haziranda sözleşmesi bitiyor yönetim uyuyor mu abi henüz 30 yaşında
3 sene uzatılmalı, gereken derhal yapılsın
Ekli dosyayı görüntüle 94215
adamın haziranda sözleşmesi bitiyor yönetim uyuyor mu abi henüz 30 yaşında
3 sene uzatılmalı, gereken derhal yapılsın
uiiiySen ciddi misin? Belhanda gitsin de gelen sdamin hayranı ol sen sende bizde kurtulalım
![]()
bu adami niye kimse almiyor yaw onceden porto’da 1-2 sezon iyi performans gosteren oyunculari kapmak icin kulupler yarisiyordu
Oranın Metin Oktay'ı olmuş![]()
bu adami niye kimse almiyor yaw onceden porto’da 1-2 sezon iyi performans gosteren oyunculari kapmak icin kulupler yarisiyordu
Valla baya baltanın teki diyorlar ama.bu dumbiya denen herif nasıl bir oyuncu ?
ağır vasıta bir defansif orta saha ise bence işimize yaramaz. zaten takım genel olarak ağır.
g.antep maçında takımın gözümüze iyi gözükme sebeplerinden biri taylan, emre, belhanda orta sahasının top rakipteyken baskı yapabilmesiydi. tabi içlerinde gerçek anlamda defansif özelliklere sahip bir oyuncu olmadığı için bu baskı zaman zaman aleyhimize döndü.
bize tarz olarak hızlı, atlet ve temaslı oynayan bir defansif orta saha gerektiği kanaatindeyim. özellikle ön taraftaki yaşlı ve ağır oyuncularımızı hesaba katarsak her maç orta sahayı istediğimiz şekilde tutamayız.
eğer belhanda giderse onun yerine de ofansif özellikleri iyi olan, hücumu şekillendirebilecek, organizatör bir adam lazım.
yani 2 farklı tür orta sahaya ihtiyacımız var. bir de hızlı kanat oyuncusu şart.
bu 3 transfer ya olacak ya da bu sezon da kabus olacak. ortası yok bu işin.
Ah şu sneijder romantikleri..Ekli dosyayı görüntüle 94217
kralın göbeğini alsak bari belhanda yerine, 10-15 asist yapar 3-5 gol atar en azından
+ mac seyircili idiyahu gecen sezon yeni aldıkları 10 kişiyle + bu 10 kişiyi 3-5-2 gibi inanılmaz riskli bi sistemle cıkarttıtılar kadıkoyde maça.üstelik o maç 20-25 dkda 3 penaltı ile bitti zaten.dk 25te maç 3-0dı.alakası yok o gazisehiirn bizim mactaki gazisehirle.yanlıs kıyas tamamen
Tamam da zamaninda satilan Danilo ve Alex Sandro da ust duzey bekler degildi, hatta Danilo benim gozumde Mariano’dan daha iyi degil ama Real Madrid-ManCity-Juve gibi takimlari gezdi. Menajerin saglamsa sirtin yere gelmez.Daha önce @Hayri Cund reisinde dediği gibi Avrupa maçlarında Feghouli'ye karşı ezilen tek bek kendisiydi.
Feghouli'nin durumundan haberdar olan biri o maçı izlerse elbette almak istemez.
Elbette bazı alanlarda kendini çok geliştirdi ama bek için bana göre özellikle defansif açıdan kötü bir oyuncu.
Zarar etmeden satmamız müthiş oldu. Ha yine büyük paralara transfer yapabilir ama bana göre asla komple bir bek olmayacak.
0 tlNeyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.
40 ₺ vererek satın aldığınız bir kalemi, 50 ₺' ye sattınız. Sattığınız kalemi 60 ₺ vererek geri alıp, 70 ₺' ye sattınız.
Kar / zarar durumunuz nedir ?
Sozlesmesini tamamlayip yuvasina geri donecek. Terimle beraber coşacaktır![]()
0 kar/zarar admirim
Esnaf ağzı ile hareket olsun para dönsün işi bu.
Kar zarar yok bence.
40'a alıp 70'e satıyorsun sonuçta 30 lira kar
Sozlesmesini tamamlayip yuvasina geri donecek. Terimle beraber coşacaktır
Öyle deme... geçen birisi burda GAL yazdı kıyamet koptuGAL yazsa ne olur GS yazsa ne olur. Böyle seylere takilmak cok sacma gözümde.
O zaman git UEFA ya sikayet et, orada da GAL yaziyorlar.
Öyle deme... geçen birisi burda GAL yazdı kıyamet koptu
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Alışlarla alışları satışlarla satışları topla farkı çıkar yav işteBunlar ne....
Matematik Öğretmeniz kimdi...
Bunlar ne....
Matematik Öğretmeniz kimdi...