Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ardaya zaten ya 66 yada 7 No yakisir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

ya su 10 numara olayina inanmayin... ezikler ortaligi karistirmak istiyor.

Ya bu yönetim gerçekten iş bilmez belhandadan 10 numarayı alıp ardaya verirsen belhandayı kaybedersin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çözmek çok basit aga. şıreydır'dan dolayı tarftar sana ön yargılı ve bunu yıkmanın tek yolu bu dersin olayı çözersin. illa da ben giyicem derse de kendi bilir.

Ahmet Bulut'la asamoah transferi icin görüsülüyor bence

Arda Turan kolay kolay dönmez Türkiye ligine,kendine yediremez Barca'dan bize dönmeye

Arda karaktersiz vs. olabilir ama kalite açıdan iyi bir topçu. Adam dünyanın en iyi 3.cu topcunun yedeği idi. 13/14 sezonunda dünyanın en iyi topculardan birisiydi. Sorun çıkartmayıp sadece futbola konsantresi olursa burada çok iş yapar.

çözmek çok basit aga. şıreydır'dan dolayı tarftar sana ön yargılı ve bunu yıkmanın tek yolu bu dersin olayı çözersin. illa da ben giyicem derse de kendi bilir.
Oyle sey olmaz, varsayalim ki gercekten 10 numarayi daha 3 hafta once alan oyuncudan tekrar elinden alirsan o zaman Belhanda'dan bu saatten sonra hayir gelmez. Cocuk oyuncagi degil bu surekli degismesi falan. Belhanda aldiysa artik bundan sonra gelen baska numara bakar kendine, bu kadar basit.

Belhanda UEFA macinda 10 numarayi giydi.Sonradan değiştirebiliyor muyuz ki?Ligde olsa degistiremezdik bunu biliyorum da UEFA maci ligi etkiliyor mu onu bilmiyorum

Futbol Arşiv ®‏ @FutbolArsiv 1 min1 minute ago

İbne Juventus, Asamoah'a gel kontratını uzatalım demiş.
Yavşak West Ham ise Feghouli'nin alacaklarını G.Saray ödesin demiş.

Arda iyi futbolcu ama kibirli daha gelmeden 10 numarayı yeni verdiğimiz adamın formasını buna verecekler ondan sonra belhanda da küsecek bu ardanın canı bir seye sıkılda takımı oynatmaz avrupa şampiyonasında arda ve arkadaslarını gördük arda gelirse durum vahim olur

Ahmet Bulut 2 hafta önce Feghouli içinde görüşmüştü 2 3 güne sonuçlanır demişti 2 hafta geçti sonuç yok :)

Belhanda UEFA macinda 10 numarayi giydi.Sonradan değiştirebiliyor muyuz ki?Ligde olsa degistiremezdik bunu biliyorum da UEFA maci ligi etkiliyor mu onu bilmiyorum
Bu hafta Kayseri macinda Belhanda oynar ve bu olay kapanir bana gore. Ihtimal bile vermiyorum boyle bir salakliga.

Yüreklere su serpen açıklama geldi sonunda
Ahmet Bulut: Ben buraya Arda Turan için gelmedim. Konumuz Feghouli'ydi. Arda konusunu hiç konuşmadık (beIN SPORTS)

Feghouli gelsin antremanlara başlasın, West Ham'dan alacakları için de gerekli yerlere şikayette bulunsun anasını satayım, çok mu zor bir şey bu.

Onu derlerse tam kaybederiz snijderin 10 numarasını adam zorla mı aldı taraftarın bu tepkisi de anlamsız tonla para bağladığımız adamı kaybetmek için elinden geleni yapıyor taraftar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt