Murat Kalkan
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2011
- 3.684
- 990
- 1.523
Ardaya zaten ya 66 yada 7 No yakisir
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çözmek çok basit aga. şıreydır'dan dolayı tarftar sana ön yargılı ve bunu yıkmanın tek yolu bu dersin olayı çözersin. illa da ben giyicem derse de kendi bilir.Ya bu yönetim gerçekten iş bilmez belhandadan 10 numarayı alıp ardaya verirsen belhandayı kaybedersin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sulanamaz paraları kalmadı.Bu arada Talisca dönmezse Guliano'ya BJK'de sulanabilir. İyice kanlı bıçaklı olur bunlar![]()
Oyle sey olmaz, varsayalim ki gercekten 10 numarayi daha 3 hafta once alan oyuncudan tekrar elinden alirsan o zaman Belhanda'dan bu saatten sonra hayir gelmez. Cocuk oyuncagi degil bu surekli degismesi falan. Belhanda aldiysa artik bundan sonra gelen baska numara bakar kendine, bu kadar basit.çözmek çok basit aga. şıreydır'dan dolayı tarftar sana ön yargılı ve bunu yıkmanın tek yolu bu dersin olayı çözersin. illa da ben giyicem derse de kendi bilir.
Bu hafta Kayseri macinda Belhanda oynar ve bu olay kapanir bana gore. Ihtimal bile vermiyorum boyle bir salakliga.Belhanda UEFA macinda 10 numarayi giydi.Sonradan değiştirebiliyor muyuz ki?Ligde olsa degistiremezdik bunu biliyorum da UEFA maci ligi etkiliyor mu onu bilmiyorum
Neden biz ödeyelim alacaklarını ? Saçma.Futbol Arşiv ® @FutbolArsiv 1 min1 minute ago
İbne Juventus, Asamoah'a gel kontratını uzatalım demiş.
Yavşak West Ham ise Feghouli'nin alacaklarını G.Saray ödesin demiş.
çözmek çok basit aga. şıreydır'dan dolayı tarftar sana ön yargılı ve bunu yıkmanın tek yolu bu dersin olayı çözersin. illa da ben giyicem derse de kendi bilir.