Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o cino reiz bi çikolataydı

birde çocuk olduğum zamanlar doping diye bi çikolata vardı o da reizdi. reklamıda güzeldi
07011120_large.jpg

Max 1g - 1b 1m 4 puan üstüne çıkarsalar başarı sayarım. Özellikle ilk maçta zaten film belli edecek kendini Kayseriyi yenemeyeceğiz, kadroları da sağlam zaten 3 maçta Tudor 9 puan alsın takım o gazla şampiyon olur zaten.

Kayseriyi de real yaptık iyice içerde puan kaybetme lüksün yok kazanamıyorsak skandal olur.

Son olarak Feghouli persembe gunu mu geliyor Cuma mi?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Alakasız yere bana çatsa ve son dönemde saçma sapan postlar atsa ve Türkçe anlama konusudna sıkıntıları olup insanları çıldırtsa da en azından futbol konuçmaya çalışan adamı bile arıyorum forumda. Bu seneki nöbetler kadar okurken zor dayandığım bir nöbet yok. Üstelik 7 transfer daha Ağustos olmadan bitmesine rağmen. Eski nöbetler ve forum nerde şimdi ki nerde.

Bence de forumda kalite düştü.Yorumlarda saygı azaldı.Ulkenin genel fotoğrafına uygun şekilde maalesef farklı görüşlere tahammül kalmayıp,hemen rakip takım taraftarı ya da bilmem şunun bunun adamı yakıştırmaları yapılmaya başlandı.Aciktan kavgalar yapılmaya, kötü sözler söylenmeye başladı.Duyumcular kaçtı, kaçırıldı.Arada yorum yapalım futbol konuşalım diyenler de Hamza Hamzaoğlu gibi adamları takımımıza layık görerek futbol üst sınır bilgisinin ne düzeyde olduğunu gösterdi.Sonuc olarak adminler bu işlere biraz daha dikkat edersek, Galatasaray'i konuşmak ve Galatasaraylı olmak paha biçilmez.

Kayseriyi de real yaptık iyice içerde puan kaybetme lüksün yok kazanamıyorsak skandal olur.

Hiçbir şey olmaz sen Uefa'dan elenmişsin tarihinin en önemli adamı boşa çıkmış ve çağırsan gelecek kıyamet kopmamış ligin ilk haftası puan kaybedincemi skandal olacak.

Ligin başındayız oyuncular biribirini yeni tanıyor çok iyi olacağız taraftar bizi desteklesin diyecekler bi transfer unutulup gidecek.

feghouli gerekirse transfer döneminin son günü gelsin.beklenir,avrupada degiliz neticede.olmadı alacagını sen ver getir düdük.ona buna pok gibi para saçıyon.madem oyuncu ve kulüple anlaşıldı.ahmet bulut godoşu buraya kadar geldi.çöz açıkla artık.

bu kadar sokumtrak bi transfer görmedim.

Son düzenleme:
Hiçbir şey olmaz sen Uefa'dan elenmişsin tarihinin en önemli adamı boşa çıkmış ve çağırsan gelecek kıyamet kopmamış ligin ilk haftası puan kaybedincemi skandal olacak.

Ligin başındayız oyuncular biribirini yeni tanıyor çok iyi olacağız taraftar bizi desteklesin diyecekler bi transfer unutulup gidecek.

2 merkez orta sahan ve sağ bekin değişmiş diğer maçla kıyas olmaz kazanırız demiyorum kazanmak zorundayız diyorum bu takım şampiyon olacaksa iç saha da puan kaybetme lüksü yok sadece bunu demek istiyorum.

ben film izleyip uyuycam,herkese iyi geceler.ne diyim artık daha fazla sıkıntı çekmezsiniz inşallah.sanki dünyanın en kahpe şikesini biz yapmısız gibi,TR kupası için atları sıraya biz dizmişiz gibi ne kadar lanetli gün varsa biz yaşıyoz.ben böyle şerefsizlik görmedim.bu baska bişey.fatih terimle başlayan süreç,sneijder falan.olabilcek ne kadar kancıklık varsa Galatasaray taraftarı yasıyo.bütün bunlar için hesapta soramıyoruz.o şans verilse kıclara sokulacak kazık bitmez.

2 merkez orta sahan ve sağ bekin değişmiş diğer maçla kıyas olmaz kazanırız demiyorum kazanmak zorundayız diyorum bu takım şampiyon olacaksa iç saha da puan kaybetme lüksü yok sadece bunu demek istiyorum.

Bu hoca ile her maç puan kaybetme ihtimslin var, at ne kadar iyi olursa olsun üstündeki jokey işini bilmiyorsa o at kazanamaz, geldiği günden beri çalıştığı tüm oyuncuları geri gitti, bir tane gelişme gösteren adam yok, bu adam yeni gelenleride köreltir çünkü hep düz bakıyor bakış açısı sınırlı, GALATASARAY'ın ağırlığını kaldıramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt