- 3 Temmuz 2012
- 138.652
- 87.320
- 5.338
o cino reiz bi çikolataydı
birde çocuk olduğum zamanlar doping diye bi çikolata vardı o da reizdi. reklamıda güzeldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o cino reiz bi çikolataydı
birde çocuk olduğum zamanlar doping diye bi çikolata vardı o da reizdi. reklamıda güzeldi
Max 1g - 1b 1m 4 puan üstüne çıkarsalar başarı sayarım. Özellikle ilk maçta zaten film belli edecek kendini Kayseriyi yenemeyeceğiz, kadroları da sağlam zaten 3 maçta Tudor 9 puan alsın takım o gazla şampiyon olur zaten.
kanat gelse ne olacak garry kulübede olur en fazla yasin yine 11'in değişilmez ismi olur maalesefBruma'yi sattik, 10 agustos ve hala yerine biri alinmadi. Kayseri macina Yasin ve Garry kanatlari ile cikacagiz, muhtemelen 2. macta da bu kanatlar ile cikariz. Isimiz zor.
Alakasız yere bana çatsa ve son dönemde saçma sapan postlar atsa ve Türkçe anlama konusudna sıkıntıları olup insanları çıldırtsa da en azından futbol konuçmaya çalışan adamı bile arıyorum forumda. Bu seneki nöbetler kadar okurken zor dayandığım bir nöbet yok. Üstelik 7 transfer daha Ağustos olmadan bitmesine rağmen. Eski nöbetler ve forum nerde şimdi ki nerde.
Son olarak Feghouli persembe gunu mu geliyor Cuma mi?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Cuma sonSon olarak Feghouli persembe gunu mu geliyor Cuma mi?
Son olarak Feghouli persembe gunu mu geliyor Cuma mi?
Kayseriyi de real yaptık iyice içerde puan kaybetme lüksün yok kazanamıyorsak skandal olur.
asamoah gelir,bu malla olmaz.![]()
rezalet
bakalım... bizde bek sorunu bitmez asamoah'i almazlarsa şaşırmıycam yaasamoah gelir,bu malla olmaz.
Hiçbir şey olmaz sen Uefa'dan elenmişsin tarihinin en önemli adamı boşa çıkmış ve çağırsan gelecek kıyamet kopmamış ligin ilk haftası puan kaybedincemi skandal olacak.
Ligin başındayız oyuncular biribirini yeni tanıyor çok iyi olacağız taraftar bizi desteklesin diyecekler bi transfer unutulup gidecek.
volkan şenFeghouli olmazsa alternatif kim acaba?
Asamoah'ın alternatifi malesef Strinic imiş.
2 merkez orta sahan ve sağ bekin değişmiş diğer maçla kıyas olmaz kazanırız demiyorum kazanmak zorundayız diyorum bu takım şampiyon olacaksa iç saha da puan kaybetme lüksü yok sadece bunu demek istiyorum.