Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 aydır 1 adamı istanbula getiremediler sonra futbolcuya dayalı sistem var diyorsunuz, olur tabi

Adnan Polat olsaydi Feghouli transferinde noktayi koyardi"feghouli bugünde gelebilir, haftayada gelmeyebilir"

Forum Tudor'u savunur oldu, UEFA'da tarihi rezalete imza atan GALATASARAY'ın başını yere eğdiren, bir tane maçta ışık vermeyen ama kol gibi maliyetlerle adam alıp taraftarın gönlünü kazanan hoca, nasıl sene içinde göreceğiz, savunma mekanizmamız sevgimizden devreye girebilir ama geçekçi olmazsak yolun sonu uçurum, inşallah siz haklı çıkarsınız ama bu takım bu hocayla ilk 2'ye giremez, inşallah yanılır forumda hepinizden helal olsun ben yanılmışım siz haklı çıktınız dediğim günleri yaşarız.

Daha halen kimse kesim bir şey diyemiyor Feg için, 'İstanbul'a gelmesi bekleniyor'. Bekleyelim bakalım.

Gelenlerin böyle olmayacağının garantisi mi var sezon öncesi formu aç o yılın banko şampiyonuz diyorduk Uefa'yı alıyorduk ama sezon başı olmaz diye birşey yok maç kaçırmamış istikrar rekortmeni Linderoth sakatlandı daha ne olsun, Caner iyi kötüde aldığımız adamların hepsi iyi çıkacağı garantisi mi var ? Elano sanki 2. sınıf oyuncu istatistikleriyle mi geldi adam City'den geldi kim beklerdi böyle olacağı 30 metreden ilk maçta Kayseri'ye çaktı adam Juninho Hagi gibi vuruyor oldu Belhanda'nın da aynı olma olasılığı yok mu sanki yada Meira-Maicon gibi olma olasılığı yok mu, Emre Gündör filan sakatlandı hep stoperler, Serdar koray yıllardır sakat değil mi ? Ahmet'te sakatlandımı aynı duruma düşme ihtimalin yok mu ? Bu sezon formunu sezon sonu bakalım kaç kişi açıp okuyarak kendini eleştirebilecek, ben takımın ilk 2'ye giremeyeceğini iddaa ediyorum Tudor'la ve şampiyon olmazsa bu takım bu maliyetlerin altında eller havaya olacağız aynı o dönem gibi.
Reis sen hala şu şöyle olsa bu böyle olsa diyorsun. O zaman quaresma nın disiplinsizlik yapma olasılığı yok mu? Tolgay Oğuzhan sakatlanamaz mı? Caner sakatlıktan yeni döndü tekrar sakatlanmayacağı ne malum? Negredo guiza gibi çıkamaz mı? Yani varsayımlarla bir yere varılmaz. Bize hala sol beke sol açığa yedek forvete ve stopere adam bakılıyor. 2007deki leş kadroyla aynı tefeye koyman olmamış

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

beyler bu guliano dribbing konusunda son derece kötü belhandanın yanına bile yaklasamaz.

bence bizim belhandayıalmamız daha iyi oldu

sa. günaydın.

film-karelerinde-yesilcam.sinematikyesilcam.com456.jpg

a24.JPG

a25.JPG

o gelmedi gene dimi?
şerefsizsin figuli

Ben sezon içinde aynı sakatlıklar kaçınılmaz görüyorum, bu adam antreman diye komando eğitimi yaptırıyor resmen ve kredisi 0'a yakın ilk maçı kaybetse istifa nidaları fora yapacak, hazırlık maçları Eleme maçları rezaletiz, adam geldiği günden beri 1 tane oyuncu gelişim göstermedi sürekli düşüş var, istediği tarza uygun isimler var mesela Tolga fizikli kondisyonlu vs. o bile geri gitti, Sinan'ı çok tuttu adamın yürüyecek hali yok bu antrenmanlardan sonra, Yasin sakatlandı onunda maçası yemedi, Selçuk canlı cenaze hafif sakatlıklar geçirdi devamı gelir, Serdar banko sakat geçirir, Koray da yıllardır sadece para alıyor, Ahmet yetersiz, Carole&Linnes dökülüyor, Gomis daha bi icraat yapmadı, Belhanda sakatlık geçirdi, onunda numarasını göremedik, Maicon şuana kadar beklentilerin çok altında, Mariano ilk geldiğinde oynadığı maç verimli antrenmanlar sonrası düşüş var, Fernando ve N'diaye antremansız maça çıktılar aynı Mariano'da olduğu gibi güzel sinyaller verdiler peki antrenmanlardan ve bu adamın taktiklerinden sonra bakalım nasıl olacaklar ? Bu adam oyuncuları kısırlaştırıyor, bir tane oyuncu gösterin Tudor döneminde gelişme kaydetmiş maalesef ben göremiyorum, hepsi bir anda çöpe dönştü ki JOR dönemi vasat üstü isimler mevcuttu şimdi onlarda vasatın altında performans olarak.

Adam hiç ışık vermiyor doğru ama çok sağlam bir kadro kurduruyor ve bu kadar yerinde tespiti Fatih Terim bile yapar mıydı şüpheli bana göre. Ben de madem adam bu oyuncuları getiriyor o zaman tam kadro ne yapacak onu merak ediyorum. Gerçi o kadroyla herkes başarılı olur diyebilirsin o da ayrı konu.

Olağanüstü toplantı var 16 ağustosta, dursun kulüpler birliği başkanı oluyo. Kırk yılda bi güzel kadro kuruyoz o da burnumuzdan geliyo. Ulan bu kulüp bu kadar mı sahipsiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transferler de doğru falan değil ya. Bu paralara 20-25 yaş civarı dinamik ve ileride satıp para kazanılabilecek bir kadro kurulabilirdi. 5 yıllık uzun plan yapıyorum diyorsun, aldığın adamların çoğu 30 üzeri; diyelim bu sene verim aldın, bir kaç seneye yaşlanıp yine çöp olacaklar ve satıp para kazanma ihtimalin yok. Vizyonunuza tüküreyim.

Reis sen hala şu şöyle olsa bu böyle olsa diyorsun. O zaman quaresma nın disiplinsizlik yapma olasılığı yok mu? Tolgay Oğuzhan sakatlanamaz mı? Caner sakatlıktan yeni döndü tekrar sakatlanmayacağı ne malum? Negredo guiza gibi çıkamaz mı? Yani varsayımlarla bir yere varılmaz. Bize hala sol beke sol açığa yedek forvete ve stopere adam bakılıyor. 2007deki leş kadroyla aynı tefeye koyman olmamış

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben diyorum ki anlaşmadığımız konu şu bu adam yeni gelmedi, gösterge yapmadı daha tüm oyuncular geldiği günden beri geri gitti hiçbirinde gelişme yok, sene başı kampı geçirdi oynan maçlarda tek bir ışık yok ne hazırlık maçları nede UEfa'da peki siz bu adamın nesine güveniyorsunuz, yada bu yönetimin fahiş rakamlarla son barutunu atıyor gibi davranıp sonunda başarı gelmezse CL parası filan alamazsak ne olacak ? Elinde hala sürüyle çöpte var milyonlar verdiğin ve adam kazanamıyor oyuncuları bir tatiği yok gözle görülür, örnek Şenol ne diyor adam ben hocayım oyuncunun kaprisinide çekerim alınan adam kim olursa olsun verim alır rehabilite eder kazanırım, peki bu adamda ne bir kazanım nede bir organizasyon saha içi görebiliyormuyuz ? Bruma'yı kazanamayan, Sneijder'i karalayıp bedavaya yollayıp 9€ Belhanda'yı alan adam, ben tek bir katkısını göremiyorum, sezon içinde zaten konuşacağız, şuana kadar bir icraatı yok sürekli hayal kırıklığı inşallah ben yanılırım.

Dursunun tek yaptığı doğru kadroyu değiştirmek oluyo onada dinazorlar karşı çıkıyor. Bir camiaya bukadar zarar veren bir angut sürüsü olamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lütfen dejong donk falan çöpler gitsin artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt