Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Allah'ını seven üzerime kap atsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapabiliyoruz sadece fazlalık olanları 24 kişilik lig kadrosuna sokamayızdaha de jong,cavanda falan gönderemedik feghouli'den sonra yabancı oyuncu gönderemezsek transfer yapamıyoruz 14 yabancı oluyor
Reis sen hala şu şöyle olsa bu böyle olsa diyorsun. O zaman quaresma nın disiplinsizlik yapma olasılığı yok mu? Tolgay Oğuzhan sakatlanamaz mı? Caner sakatlıktan yeni döndü tekrar sakatlanmayacağı ne malum? Negredo guiza gibi çıkamaz mı? Yani varsayımlarla bir yere varılmaz. Bize hala sol beke sol açığa yedek forvete ve stopere adam bakılıyor. 2007deki leş kadroyla aynı tefeye koyman olmamışGelenlerin böyle olmayacağının garantisi mi var sezon öncesi formu aç o yılın banko şampiyonuz diyorduk Uefa'yı alıyorduk ama sezon başı olmaz diye birşey yok maç kaçırmamış istikrar rekortmeni Linderoth sakatlandı daha ne olsun, Caner iyi kötüde aldığımız adamların hepsi iyi çıkacağı garantisi mi var ? Elano sanki 2. sınıf oyuncu istatistikleriyle mi geldi adam City'den geldi kim beklerdi böyle olacağı 30 metreden ilk maçta Kayseri'ye çaktı adam Juninho Hagi gibi vuruyor oldu Belhanda'nın da aynı olma olasılığı yok mu sanki yada Meira-Maicon gibi olma olasılığı yok mu, Emre Gündör filan sakatlandı hep stoperler, Serdar koray yıllardır sakat değil mi ? Ahmet'te sakatlandımı aynı duruma düşme ihtimalin yok mu ? Bu sezon formunu sezon sonu bakalım kaç kişi açıp okuyarak kendini eleştirebilecek, ben takımın ilk 2'ye giremeyeceğini iddaa ediyorum Tudor'la ve şampiyon olmazsa bu takım bu maliyetlerin altında eller havaya olacağız aynı o dönem gibi.
Ben sezon içinde aynı sakatlıklar kaçınılmaz görüyorum, bu adam antreman diye komando eğitimi yaptırıyor resmen ve kredisi 0'a yakın ilk maçı kaybetse istifa nidaları fora yapacak, hazırlık maçları Eleme maçları rezaletiz, adam geldiği günden beri 1 tane oyuncu gelişim göstermedi sürekli düşüş var, istediği tarza uygun isimler var mesela Tolga fizikli kondisyonlu vs. o bile geri gitti, Sinan'ı çok tuttu adamın yürüyecek hali yok bu antrenmanlardan sonra, Yasin sakatlandı onunda maçası yemedi, Selçuk canlı cenaze hafif sakatlıklar geçirdi devamı gelir, Serdar banko sakat geçirir, Koray da yıllardır sadece para alıyor, Ahmet yetersiz, Carole&Linnes dökülüyor, Gomis daha bi icraat yapmadı, Belhanda sakatlık geçirdi, onunda numarasını göremedik, Maicon şuana kadar beklentilerin çok altında, Mariano ilk geldiğinde oynadığı maç verimli antrenmanlar sonrası düşüş var, Fernando ve N'diaye antremansız maça çıktılar aynı Mariano'da olduğu gibi güzel sinyaller verdiler peki antrenmanlardan ve bu adamın taktiklerinden sonra bakalım nasıl olacaklar ? Bu adam oyuncuları kısırlaştırıyor, bir tane oyuncu gösterin Tudor döneminde gelişme kaydetmiş maalesef ben göremiyorum, hepsi bir anda çöpe dönştü ki JOR dönemi vasat üstü isimler mevcuttu şimdi onlarda vasatın altında performans olarak.
Daha çok 2.forvet gibi geldi bana. Talisca tarzı yani ama talisca onun bir tık üstü.beyler bu guliano dribbing konusunda son derece kötü belhandanın yanına bile yaklasamaz.
bence bizim belhandayıalmamız daha iyi oldu
Daha çok 2.forvet gibi geldi bana. Talisca tarzı yani ama talisca onun bir tık üstü.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İliç dedin de adam ne futbolcuydu be. Hiç zora girmezdi, en basit şekilde oynardı. Oyun zekası baya iyiydiIlic gibi bence. Biraz daha yeteneklisi.
Reis sen hala şu şöyle olsa bu böyle olsa diyorsun. O zaman quaresma nın disiplinsizlik yapma olasılığı yok mu? Tolgay Oğuzhan sakatlanamaz mı? Caner sakatlıktan yeni döndü tekrar sakatlanmayacağı ne malum? Negredo guiza gibi çıkamaz mı? Yani varsayımlarla bir yere varılmaz. Bize hala sol beke sol açığa yedek forvete ve stopere adam bakılıyor. 2007deki leş kadroyla aynı tefeye koyman olmamış
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
beyler bu guliano dribbing konusunda son derece kötü belhandanın yanına bile yaklasamaz.
bence bizim belhandayıalmamız daha iyi oldu