Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.580
- 5.176
- 2.493
guiliano belini döndüremiyor arkadaslar.
belhanda daha atletik bir topcu.
sadece ritmini bulması lazım.
belhanda daha atletik bir topcu.
sadece ritmini bulması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kadara aldın?Beyaz formayi begendim ve aldim
Yakindan daha hos forma
Podolski iyi falan değildi durağan oynayan maç içinde kaybolan biri Bruma desen iyi topçu ama bencillik sıkıntısı vardı.. Orta sahası olmayan bi takım 6.7. olur şimdi orta sahanda ndiaye ve fernando var sol bek asamoah gelirse sağda yasinden feghouliye evrim ilerde drogba tarzı forvet gomis ve hareketli 10 numaramız belhanda var sağ bek sabriden evrim geçirip mariano gibi gel git yapan bir sağ bekimiz var defansta sadece eksiğimiz hızlı bir stoper o da denayer olsa keşke.. sonuç olarak bence bu kadro şov yapacakSağda solda görüyorum insanların lig tahminlerini. Yazmışlar Galatasaray'ı 6. 7. olur diye. Tahminlerinde ilk üçte bile gösteren yok bizi. Trabzon'u, Konya'yı, Antalya'yı önümüzde gösteriyor millet. Zoruma gidiyor bir yandan ama objektif olursam bence de takımımız 6. 7. olmasa da geçen sezon gibi 3. , 4. olabilir gibi gözüküyor.Takım sezona iyi hazırlanmadı. Transferler desen gelen oyuncular iyi ama kimse giden oyuncuları düşünmüyor. Sneijder ve Bruma bence ligin en iyi 5 futbolcusundan ikisiydi. Podolski de iyi bir sistem olsa çok iş yapardı. Teknik direktör desen, bana sanki hiç maç kazanamayacakmış gibi geliyor. Tudor bence ilk beklenmeyen sonuçta kovulup yeni teknik direktör gelecek. Hatta bence bu durumun olmaması imkansız. Tudor ilk 10 haftayı görsün çok şaşırırım. İnşallah söylediklerim de yanılırım. Sezona iyi başlayıp şampiyon oluruz.
ne kadara aldın?
1 ay çok değil.Gomis de bir ayda geldi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SICAK HABER || Nevzat Dindar : Az önce Feghouli nin menajeri ile Cenk Ergün arasında geçen görüşmede Feghouli resmen Galatasaray'lı oldu.. Hayırlı olsun..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
imzayı attırdık yane