- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.663
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yalan söyleyeyim Aykut Kocaman'ın oynattığı futbolu hiç beğenmesem de sonuca odaklı olmasından dolayı endişeleniyorum. Bizim takımla şampiyonluk yarışı verdiği 2 sezonda da takımının kalitesi düşüktü. Bu sene transferleri tutarsa başarılı olabilir. Diğer iki büyük takımın da lige hazır girmediğini düşündüğüm için ilk haftaları Fenerbahçe önde geçebilir.Evet Aykut'un stili bu. Ama bunu tüm sezon boyunca yapamazlar. 1-0 dan ziyade Fener antrenörlerden bagimsiz olarak derbileri en iyi oynayan takim bence. En iyi den kastim adamlar derbilere en iyi hazirlanan takim üc büyükler arasinda. Mental olarak cok iyi hazirlaniyorlar derbilere, ve istediklerini de elde ediyorlar genelde.
Gecen sezon zerre top oynamadan bizi yendiler Arena da. Besiktas maclarinda istediklerine elde ettiler yenilmediler. Gece sezon büyük mac olarak tabirlendirebilecegimiz maclarda sadece ligin ilk haftasinda IBB ye yenildiler, biz Trabzon ve Besiktasa karsi yenilmediler o berbat hallerine ragmen. Fener de övebilecegim tek seylerden birisi bu, derbi havasina en iyi giren camia Fener bunu kabullenmek lazim son 10-15 seneye bakarsak.
valla bu adam artık gelmez bu saatten sonra yönetim gerekirse 10 milyon bonservis basıp o kalitede bir kanatla anlaşmalı.Bu ne yahu sanki mevkisinde tek oyuncu vallahi bizim yönetim bu feg işinde çuvalladı gelmiyormusun kardeşim güle güle git demeler lazım yıllık 3.8 milyondan bahsediliyor birde gitsin o paraya nerde oynarsa oynasın arap herif.
transferlede problem cikablir, gerceklesmeyebilir, asil yanlis herhangi bir alternatif oyuncuyla gorusulmemesi bence. yasin sinan kanat rotasyonuyla bir avuc incir berbat olur yine.
feguli gelmiyor mu
Bu sene Fenerbahçe'yi kesin ittirecekler o belli de bence Beşiktaş'ı geçen seneki gibi kollayamazlar artık. Şenol Güneş milli takım olaylarından dolayı.Lan feneri bariz hakemler itelemezse ki ben iteleyeceğini düşünüyorum hücum ettirme özürlü Aykut kimseyi şampiyon yapamaz