Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bu adam artık gelmez bu saatten sonra yönetim gerekirse 10 milyon bonservis basıp o kalitede bir kanatla anlaşmalı.Bu ne yahu sanki mevkisinde tek oyuncu vallahi bizim yönetim bu feg işinde çuvalladı gelmiyormusun kardeşim güle güle git demeler lazım yıllık 3.8 milyondan bahsediliyor birde gitsin o paraya nerde oynarsa oynasın arap herif.

Evet Aykut'un stili bu. Ama bunu tüm sezon boyunca yapamazlar. 1-0 dan ziyade Fener antrenörlerden bagimsiz olarak derbileri en iyi oynayan takim bence. En iyi den kastim adamlar derbilere en iyi hazirlanan takim üc büyükler arasinda. Mental olarak cok iyi hazirlaniyorlar derbilere, ve istediklerini de elde ediyorlar genelde.

Gecen sezon zerre top oynamadan bizi yendiler Arena da. Besiktas maclarinda istediklerine elde ettiler yenilmediler. Gece sezon büyük mac olarak tabirlendirebilecegimiz maclarda sadece ligin ilk haftasinda IBB ye yenildiler, biz Trabzon ve Besiktasa karsi yenilmediler o berbat hallerine ragmen. Fener de övebilecegim tek seylerden birisi bu, derbi havasina en iyi giren camia Fener bunu kabullenmek lazim son 10-15 seneye bakarsak.
Ne yalan söyleyeyim Aykut Kocaman'ın oynattığı futbolu hiç beğenmesem de sonuca odaklı olmasından dolayı endişeleniyorum. Bizim takımla şampiyonluk yarışı verdiği 2 sezonda da takımının kalitesi düşüktü. Bu sene transferleri tutarsa başarılı olabilir. Diğer iki büyük takımın da lige hazır girmediğini düşündüğüm için ilk haftaları Fenerbahçe önde geçebilir.

Devlet medya bir olmus bassaksehiri dördüncü büyük yapmak icin ugrasiyorlar, acilis macini bile oynayacaklar, üc büyükte rekabet hatta gerginlik bile devam etmeli ama bu bassaksehiri aralarina almamalari lazim

valla bu adam artık gelmez bu saatten sonra yönetim gerekirse 10 milyon bonservis basıp o kalitede bir kanatla anlaşmalı.Bu ne yahu sanki mevkisinde tek oyuncu vallahi bizim yönetim bu feg işinde çuvalladı gelmiyormusun kardeşim güle güle git demeler lazım yıllık 3.8 milyondan bahsediliyor birde gitsin o paraya nerde oynarsa oynasın arap herif.

aynen aga getir naniyi 2m euro ya oynar şu takımda

transferlede problem cikablir, gerceklesmeyebilir, asil yanlis herhangi bir alternatif oyuncuyla gorusulmemesi bence. yasin sinan kanat rotasyonuyla bir avuc incir berbat olur yine.

Feghouli şimdi gelsede oynamayacak zaten niye Ağlıyorsunuz lan. Siz ıh ıh Kayseri'yi düşünün

Hazırlık maçı bir şey ifade etmez Bayern gelenden geçenden 3 yiyor

Bizim uyum sorunumuz kısa zamanda aşılması lazım o dönemde de fazla puan kaybetmememiz lazım. Zamanında yapacaksın işte

Birde sneijder gitti belhanda' yı sosyal medyada yük altında bırakmayın

• bu akşam istanbul'a gelişi için kulüp tarafından tüm hazırlıklar yapıldı.
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 11 ağustos 2017 12:08)

[TD="class: ei"] [/TD]
    [TD="class: ei"]#2224296[/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] P [/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] B [/TD]

[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] !? [/TD]

Hazırlık yapıldı da adam gelmiyor be quaker.​

Lan feneri bariz hakemler itelemezse ki ben iteleyeceğini düşünüyorum hücum ettirme özürlü Aykut kimseyi şampiyon yapamaz

TARAFTAR KAFAYI YIYECEK

@Levent Akgun

Abi

Yemissim artik haber paylasmicam demeni

Geliomu
Gelmiomu

Bugun

feguli gelmiyor mu

dostum 2 gündür yarın geliyor diye haber yapılıyor.En rahatsız eden haber ise nevzatın 7 saat görüşüldü transfer bitti demesi.Galatasaray sportif direktörü arap bir menajer ile 7 saat görüşecek oyuncu bu gün İstanbula gelmeyecek.Haliyle bu saatten sonra niye gelsin diye düşünüyor insan 6 transfer sahada olacak ama yaratıcı tek oyuncu belhanda..Kayseri maçında mumla ararız geçen sezonu benden söylemesi.

Lan feneri bariz hakemler itelemezse ki ben iteleyeceğini düşünüyorum hücum ettirme özürlü Aykut kimseyi şampiyon yapamaz
Bu sene Fenerbahçe'yi kesin ittirecekler o belli de bence Beşiktaş'ı geçen seneki gibi kollayamazlar artık. Şenol Güneş milli takım olaylarından dolayı.

YouTube

YouTube

Bu takım ve atmosferi özledik. Bu kafa ile de özleyeceğiz.

Kim gelirse gelsin. Ne hucümda ne savunmada ne yaptığı belli olmayan bir takım olacak sahada Tudor & Dursun ikilisi ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt