- 12 Haziran 2013
- 9.915
- 6.000
- 1.843
böyle kadroya Denayer tatmin etmiyor![]()
denayer iyidir renktaş. adam bizim çoğu futbolcudan daha çok fazla şans hak ediyor. Gelirse pişman etmeyecektir inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle kadroya Denayer tatmin etmiyor![]()
Yabancı kısıtlaması olmasından dolayı başımıza bela olmuş herif çıkmış engellendim diyor komik gerçekten senin futbola başlaman hata hadi başladın bu kadar yıl Galatasaray da oynaman hata utanmadan engellendim diyor bunlara bu kadar yüz verirlerse bu tip yeteneksizlerde bu açıklamaları yapar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Demirören de geçen gün yabancı serbestisine karşı olduğunu açıkladı. Belli ki Terim bastırmış.
Ybancı kuralı her an deişebilir. Bu sene geçer de seneye bir anda 5'e düşerse şaşırmayın.
gyan'ı milli takiminda falan izledim. Süper topcuydu hazirliklarda da gol yada goller attı diye biliyorum . Tehlikeli topcu sergen, pzt gorecez zaten
feghouli h.o
Aranızda Ankaralı olan var mı önemli bir şey demem gerek
Türkiye LYS dördüncüsü
Dün Tarık çöpüne 4.5 veriyordun bugün Feghouli'ye veriyorsun. Eğer yabancı kuralını geri getirirlerse bir daha bu ligi izleyeni sevsinler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aranızda Ankaralı olan var mı önemli bir şey demem gerek
Türkiye LYS dördüncüsü
Benim gibiklasik bir sol kanat yerine sol kanatta oynayabilen bir forvet tercih ederdim,sol kanada alacağımız oyuncu skorer olmalı....mesela Feghouli-Mariano'nun yaptığı ortalarda Gomis'in arkasında sürpriz golcü gibi arka direkte gol yapmalı bu işi Garry yapamaz Yasin bile Garry'den önde bu konuda o yüzden hareketli solda oynayabilen Sow tarzı bir forvete ihtiyacımız da var gibi
Bize yerli oyuncu sart
Emre Mor veya Arda Turan gündemde sanirim