Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sınırla falan oynayamazlar. En azından kısa süreli oalrak. Millet kontrat yapıyor. Tek olabilecek olay yarın çıkıp 4 sene sonra kalkacak derler en fazla.

Yabancı kısıtlaması olmasından dolayı başımıza bela olmuş herif çıkmış engellendim diyor komik gerçekten senin futbola başlaman hata hadi başladın bu kadar yıl Galatasaray da oynaman hata utanmadan engellendim diyor bunlara bu kadar yüz verirlerse bu tip yeteneksizlerde bu açıklamaları yapar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sebep olan herkesin canı cehenneme.

Dün Tarık çöpüne 4.5 veriyordun bugün Feghouli'ye veriyorsun. Eğer yabancı kuralını geri getirirlerse bir daha bu ligi izleyeni sevsinler

Demirören de geçen gün yabancı serbestisine karşı olduğunu açıkladı. Belli ki Terim bastırmış.

Ybancı kuralı her an deişebilir. Bu sene geçer de seneye bir anda 5'e düşerse şaşırmayın.

Demirören gibilerin kafası yüzünden yine yeteneksizleri izleyeceğiz hala iyi topçu nasıl yetiştiririz demiyorlar yabancı gelmesin diyorlar hep kolayı seçiyorlar bana kalsa federasyon başkanını bile yabancı yaparım

Milli takımın da canı cehenneme. Sanki yabancı kuralı varken çok başarılı oluyordu milli takım. Beyinsiz herifler

Şikeciler çok kötü oynamış
Umarım arenada ezici bir galibiyet alırız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün Tarık çöpüne 4.5 veriyordun bugün Feghouli'ye veriyorsun. Eğer yabancı kuralını geri getirirlerse bir daha bu ligi izleyeni sevsinler

Yabancı kuralı gelsin 20 den aşağı Türk futbolcusu da bulamayız bu da en yeteneksizin fiyatı olur sonra yerli hayranları yine çıkar bu kadar fiyat mı olur derler

klasik bir sol kanat yerine sol kanatta oynayabilen bir forvet tercih ederdim,sol kanada alacağımız oyuncu skorer olmalı....mesela Feghouli-Mariano'nun yaptığı ortalarda Gomis'in arkasında sürpriz golcü gibi arka direkte gol yapmalı bu işi Garry yapamaz Yasin bile Garry'den önde bu konuda o yüzden hareketli solda oynayabilen Sow tarzı bir forvete ihtiyacımız da var gibi

Gyan Asamoah'ya Pes12'den kalma duygusal bir bağım var. Adam bana göre oyunun bugıydı resmen. Menajerlik yaparken Galatasaray'a onu aldım ve adamın içinden bir canavar çıktı. Sezonu 60 gol 60 asistle bitiren bir psikopat yarattım. Sol forvet sağ forvet santrafor her yerde hayvan gibi oynuyordu oyunda. Hala da sırf Asamoah'yla yardırmak için bile oynuyorum oyunu :DD

ntvsporda chemnıtz- bayern maçı var . karşılaşmayı bayan hakem yönetiyor.

klasik bir sol kanat yerine sol kanatta oynayabilen bir forvet tercih ederdim,sol kanada alacağımız oyuncu skorer olmalı....mesela Feghouli-Mariano'nun yaptığı ortalarda Gomis'in arkasında sürpriz golcü gibi arka direkte gol yapmalı bu işi Garry yapamaz Yasin bile Garry'den önde bu konuda o yüzden hareketli solda oynayabilen Sow tarzı bir forvete ihtiyacımız da var gibi
Benim gibi

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize hızlı genç scout forveti lazım en azından. Ahh şu dembeleyi alacaktık zamanında :(

Rıdvan Dilmen: "2 yıl sonra Bulgar Ligi gibi olacağımızdan eminim. 30 yaş altında bir tane oyuncu söyleyin. Para bitti, deniz bitti"

Bu konuda hak veriyorum. Cogu takimlarimiz iyi gunlerini geride birakan 30+ yabanci oyuncu aliyorlar, bizde scout ekibi var, fener'de var, osmanli'da var, trabzon'da var, kasimpasa'da var, neden fransa'dan, isvec'ten, afrika'dan, guney amerika'dan yetenekli, genc ve gelecek vaad eden oyuncular almiyoruz?

Ajax yine guney amerika'dan 3.65milyona sag bek aldi, belcikali takimlar genc oyuncular aliyorlar, Genk'in isvec liginden aldigi ve trabzon'un da ilgilendigi stoper Joseph Aidoo, Club Brugge'de besiktasa karsi iyi maclar cikaran ve lige iyi baslayan Bonaventure, Gent'te Samuel Kalu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt