Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.151
- 20.045
- 3.313
HAK'ı geçemeyen Kanat istemem.Sabirli olalim. Mbappe için bütün sartlari zorluyormus Apo
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HAK'ı geçemeyen Kanat istemem.Sabirli olalim. Mbappe için bütün sartlari zorluyormus Apo
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Fener'e kiralayalım diyorum ben de. Seviyorlar bizim topçuları. Serdar ve Sadık mallarından çok rahat alır formayı.Kayseri abdennouru aldı şans bulamayacak yani Ozornwafor yine saçma sapan iş
Mensah tekniği iyi topla iyi ama çok bencil oyuncu.
Türkçe hocam bu kadar takmadı.Ya hu olacak![]()
abi yapsa ne olucak hep aynı laflar taraftar sabırlı olsun ugraşıyoruz bla bla bla sonuç emre moru bile alamadılar daha beceriksizlerYarın basına açık idman varmış.Hoca bilgi verir herhalde.
Aga niye hoca herşeyi hallediyor. Halletmeyeceği doğru adamı versek olmaz mı? hep hoca halleder hocada insanonu hoca halleder
Bu marcao lyundama yı falan kim aldı acaba?abi yapsa ne olucak hep aynı laflar taraftar sabırlı olsun ugraşıyoruz bla bla bla sonuç emre moru bile alamadılar daha beceriksizler
abi yapsa ne olucak hep aynı laflar taraftar sabırlı olsun ugraşıyoruz bla bla bla sonuç emre moru bile alamadılar daha beceriksizler
bişi sorcam başkanın emre mor yuvasına hoşgeldi diye bir açıklamasının videosu var mı? ben göremedim de ciddi soruyorum . Yada açıklaması falan resmi kaynaklardaEn gücüme giden en kozdığım koskoca başkanın E.Mor için yuvasına hoşgeldi açıklamasının ardından hayla daha resmi açıklama gelmiş olmamasıdır. Aslında bu bir skandaldır. Koskoca camianın başkanı belkide açıklamaması gereken bir şey kacırdı ağzından hata yaptı tmm hadi diyelim, yahu be kardeşim maden öyle bir hata oldu bitirin arkadaş açıklayın neyse çözün adamı yalancı durumuna düşürmeyin az gayret edin daha neyin pazarlığını yapıyonuz hatadır olmuş. Temizleyin.
Tmm hadi alıştık bizi kandırıyorsunuz koskoca başkanımızı niye kandırıyorsunuz.
Sonra tv lerde saçma sapan adamların diline düşünce kızıyoruz.
taraftarın duası sonucu, gökten zembille indilerBu marcao lyundama yı falan kim aldı acaba?
Bunu ben de görmedim o açıklamanın videosunu izledim de emre mor kısmı hiç denk gelmedi bana da...bişi sorcam başkanın emre mor yuvasına hoşgeldi diye bir açıklamasının videosu var mı? ben göremedim de ciddi soruyorum . Yada açıklaması falan resmi kaynaklarda
Grıezmann 'da kaçtı. Allah kahretmesin seni yönetim. Kimi alacaksınız kimi. İstifa