Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En gücüme giden en kozdığım koskoca başkanın E.Mor için yuvasına hoşgeldi açıklamasının ardından hayla daha resmi açıklama gelmiş olmamasıdır. Aslında bu bir skandaldır. Koskoca camianın başkanı belkide açıklamaması gereken bir şey kacırdı ağzından hata yaptı tmm hadi diyelim, yahu be kardeşim maden öyle bir hata oldu bitirin arkadaş açıklayın neyse çözün adamı yalancı durumuna düşürmeyin az gayret edin daha neyin pazarlığını yapıyonuz hatadır olmuş. Temizleyin.
Tmm hadi alıştık bizi kandırıyorsunuz koskoca başkanımızı niye kandırıyorsunuz.
Sonra tv lerde saçma sapan adamların diline düşünce kızıyoruz.

En gücüme giden en kozdığım koskoca başkanın E.Mor için yuvasına hoşgeldi açıklamasının ardından hayla daha resmi açıklama gelmiş olmamasıdır. Aslında bu bir skandaldır. Koskoca camianın başkanı belkide açıklamaması gereken bir şey kacırdı ağzından hata yaptı tmm hadi diyelim, yahu be kardeşim maden öyle bir hata oldu bitirin arkadaş açıklayın neyse çözün adamı yalancı durumuna düşürmeyin az gayret edin daha neyin pazarlığını yapıyonuz hatadır olmuş. Temizleyin.
Tmm hadi alıştık bizi kandırıyorsunuz koskoca başkanımızı niye kandırıyorsunuz.
Sonra tv lerde saçma sapan adamların diline düşünce kızıyoruz.
bişi sorcam başkanın emre mor yuvasına hoşgeldi diye bir açıklamasının videosu var mı? ben göremedim de ciddi soruyorum . Yada açıklaması falan resmi kaynaklarda

--Onyekuru-------------------Feghouli
------Mensah-------Belhanda----------
----------Banega----------------------
-------Marcao--Luyindama-----------

Gerisini siz doldurun, forvetin senci olma sarti ile...

Ne yalan söyleyeyim 25 yaşında ki mensahı 31 yaşında ki banegadan daha çok isterim. bizde seviye atlarsa çok sağlam paralara gider. tekniği ve yeteneğine asla laf etmem ama defansif olarak yetersiz bir oyuncu.

mensah banega belhanda OS cok yumusak kalir.
xxx
Mensah Banega
muazzam olur

bişi sorcam başkanın emre mor yuvasına hoşgeldi diye bir açıklamasının videosu var mı? ben göremedim de ciddi soruyorum . Yada açıklaması falan resmi kaynaklarda
Bunu ben de görmedim o açıklamanın videosunu izledim de emre mor kısmı hiç denk gelmedi bana da...

Albayraktan beklentilerim:

1- Mensah ---> 8m avro
2- Arda Turan
3- Anadolu kulüplerinden birinden dandik bir yerli topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt