Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana gelince, emin olmadığın konu hakkında niye yaygara koparıyorsun
Kimse sizin tartışmalarınız okumak zorunda değil , rahatsız oluyorsan raporlarsın ve engellersin
Sürekli tartışma içerisindesin buda söylendi sana
Raporladigimiz zaman da ceza aliyoruz
Adamin etmedigi hakaret kalmadi yinede raporlamadim
Allah'a şükür işim gücüm var. İşi gücü olmayan bütün gün transfermarkt'daki oyunculara bakıp burada kolpa kolpa şeyler yazanları herkes çok iyi biliyor.
Hadi hadi.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sergen'in yada taktığın x kişisinin bütün yorumlarını raporlarsan sadece sayfada senin 100 tane misal raporun olursa tabi ceza alırsın
Adam oyuncuya '' kötü '' diyor raporluyorsun
Arda biraz kendine gel, ciddi ol
Mahir de gelmis konuya
Köpekler istedi diye atlar ölmez
Raporladigimiz zaman da ceza aliyoruz
Çok ciddisin pala. Bıyığı çıkar da rahatla biraz.
Nasıl gidiyor iş, güç?
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Butun gun transfermarkt'a bakip buraya kolpa seyler yazan kim? Ispatla? Iftira etmek gunahtir Gökhancim.
Daha demin mod'a rica'da bulunup basimdan al diyorsun, ondan sonra bu ''farmer'' bana niye saldirdi diyorsun? Ne istedigini bilmiyorsun galiba
Milleti gaza getirip transfer nöbetinin icine ediyorsun
Kaynak bu sayfa,açıkcası biliyorlar da yani umutlandım ben.Ekli dosyayı görüntüle 16271
Kardeşim sınav filan yoğunuz, foruma giriyoruz tad tuz bırakmıyorlar
Kardeşim sen yapma bari en destekçi olması gerek sensin bize karşı, sıkıntı noktalarını çok iyi biliyorsun
Yeni bir insan bu muhabbetleri görüp uzak kalıyor, forum 2-3 kişinin muhabbetini yaptığı bir yer değil malesef
az delikanlı ol . şimdi köpek diyerek neden hakaret ediyorsun desem sen mahir mısın diyeceksın ? demesem ettiğin hakaret yanına kar kalacak. gevrek gevrek yazmaya devam edeceksın . Furkan Korkmaz .