Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana gelince, emin olmadığın konu hakkında niye yaygara koparıyorsun

Kimse sizin tartışmalarınız okumak zorunda değil , rahatsız oluyorsan raporlarsın ve engellersin

Sürekli tartışma içerisindesin buda söylendi sana

Sorun kufur etmesi degil cok farkli yerlerden vuruyor ben onun anasinin karisinin sevgilisinin ismini agzima aliyormuyum o durmadan ayni seyi yapiyo

Ana, bacı, avradı karıştırmayalım arkadaşlar.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Raporladigimiz zaman da ceza aliyoruz

Adamin etmedigi hakaret kalmadi yinede raporlamadim

Sergen'in yada taktığın x kişisinin bütün yorumlarını raporlarsan sadece sayfada senin 100 tane misal raporun olursa tabi ceza alırsın

Adam oyuncuya '' kötü '' diyor raporluyorsun

Arda biraz kendine gel, ciddi ol

Allah'a şükür işim gücüm var. İşi gücü olmayan bütün gün transfermarkt'daki oyunculara bakıp burada kolpa kolpa şeyler yazanları herkes çok iyi biliyor.

Hadi hadi.

Butun gun transfermarkt'a bakip buraya kolpa seyler yazan kim? Ispatla? Iftira etmek gunahtir Gökhancim.

Daha demin mod'a rica'da bulunup basimdan al diyorsun, ondan sonra bu ''farmer'' bana niye saldirdi diyorsun? Ne istedigini bilmiyorsun galiba

Milleti gaza getirip transfer nöbetinin icine ediyorsun

Yanlız BJK okadar övdünüz transferler de... Herif forumu çöp/ölmüş ilan edilen Babel'i aldılar.

Sergen'in yada taktığın x kişisinin bütün yorumlarını raporlarsan sadece sayfada senin 100 tane misal raporun olursa tabi ceza alırsın

Adam oyuncuya '' kötü '' diyor raporluyorsun

Arda biraz kendine gel, ciddi ol

Bak bakalim en son raporu nezaman atmisim veya raporlamadan ceza aldigim gun kac defa raporlamisim

Neyse bu konuyu uzatmaya gerek yok

Çok ciddisin pala. Bıyığı çıkar da rahatla biraz.

Nasıl gidiyor iş, güç?

Kardeşim sınav filan yoğunuz, foruma giriyoruz tad tuz bırakmıyorlar

Kardeşim sen yapma bari en destekçi olması gerek sensin bize karşı, sıkıntı noktalarını çok iyi biliyorsun

Yeni bir insan bu muhabbetleri görüp uzak kalıyor, forum 2-3 kişinin muhabbetini yaptığı bir yer değil malesef

1,2 gerekirse 3 fazla verip Sakho alınsın.

Hayır sağlam araba varken niye Tofaş (Ahmet) ile yola çıkarsın.

Kaynak bu sayfa,açıkcası biliyorlar da yani umutlandım ben. Kaynaj.webp

Butun gun transfermarkt'a bakip buraya kolpa seyler yazan kim? Ispatla? Iftira etmek gunahtir Gökhancim.

Daha demin mod'a rica'da bulunup basimdan al diyorsun, ondan sonra bu ''farmer'' bana niye saldirdi diyorsun? Ne istedigini bilmiyorsun galiba

Milleti gaza getirip transfer nöbetinin icine ediyorsun

Farmer'a farmer demek suç mu kardeşim?

Sen niye saldırıyorsun arkadaş? Senin istediğin kadar ben seninle muhattap olmak istemiyorum. Rahat bırak beni. İlla şikayet mi edelim?

Az hava alip tekrar geldim kac sayfadir konu disi ve gereksiz muhabbetler donmus, kavga edecekseniz bari iyi kufur edin de soyle guzel bir myc verim :)

Yoksa burada birbirimize saygı çerçevesinde elestirelim, futbol konusalim, adi ustunde "Transfer Nobeti".

Kardeşim sınav filan yoğunuz, foruma giriyoruz tad tuz bırakmıyorlar

Kardeşim sen yapma bari en destekçi olması gerek sensin bize karşı, sıkıntı noktalarını çok iyi biliyorsun

Yeni bir insan bu muhabbetleri görüp uzak kalıyor, forum 2-3 kişinin muhabbetini yaptığı bir yer değil malesef

Anlıyorum r'taşım. Ama olayların ortasında buldum kendimi ben de. Biri karı, bok mok deri, diğeri peşimi bırakmayan bir farmer. Yapacak birşey bırakmadılar bana. Ben yine de terbiyemi bozmayacağım tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt