Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru gelirse şimdi oynadığımız sistem ve dizilişte forvet oynayabilir mi?Zaten orta açmıyoruz.Öne geçtiğimiz an savunma arkasına her koşusu tehlike.

Nasi koyduk ama trabzona
kolay 1 galibiyet idi
DmCYFN4W4AAYtVi.jpg

Hakem antepi katletmezse farklı kazanır bugün antep ve haftayı lider kapatırız.Alanyayı beğenmiyorum geçen seneki sivastan kötüler.Bi kaç takım toparlarsa kendini 6. Falan olur alanya en fazla

Hakem antepi katletmezse farklı kazanır bugün antep ve haftayı lider kapatırız.Alanyayı beğenmiyorum geçen seneki sivastan kötüler.Bi kaç takım toparlarsa kendini 6. Falan olur alanya en fazla
Reyz adamlar 14 macta 9 gol yemisler nsl farklı kazanacak antep yaw.

Beraberlik olur muhtelemen.

Onyekuru geldi gozuyle bakiyorum. ( yine sadece 1 gol atarsa gecmis olsun)
Bize acil Irfancan ve Forvet lazim. Luyindama dun de oynamadigina gore % 99 satildi. Dua edelim de en az 13 milyona satilsin.
Cagne de kiralik veya satilirsa eldeki parayla 16 18 milyon arasi butce olur.
Bir zahmet bu parayla Irfancan ve forvet + orta saha + stoper alinsin.

Reyz adamlar 14 macta 9 gol yemisler nsl farklı kazanacak antep yaw.

Beraberlik olur muhtelemen.
Alanya kapanıp , iyi takım savunması yapıp set hucumuyla çıkıyordu eskiden ve son 3-4 haftaya kadar böyle devam etti.Sonra gençler maçıyla beraber rakipler alanyayı çözünce topu alanyaya vermeye başladılar ve alanyanın defosu böyle ortaya çıktı , top alanyada kalınca alanya üretkenlikte zorlandı.Bu maçta da sumudica fener maçındaki gibi topu alanyaya verecektir bence ve antep kontrada çoğu takımdan tehlikeli , denizli gibi , malatya gibi boş pozisyonları harcayacaklarını düşünmüyorum.Bu yüzden 3-1 gibi bir skor bekliyorum.He çağdaş taktik değişikliği yapmıştır , başka bir plan yapar , rakibi bozar vs. O zaman değişir ama ben mevcut duruma göre konuştum.

Alanyadan sondaki yedik Karagumrukte son dakika yedik Kayseriden 3 puan alacagimiz mactan 1 puan aldik.Alanya ve Karabuk mscinda en kotu 2 puan kayseri macindan 3 puan cikarsaydik rahat bi 7 8 puan onde olurduk .Kasimpasa macini saymiyorum cunku o macta skora bile ortak olamadik.

Alanyadan sondaki yedik Karagumrukte son dakika yedik Kayseriden 3 puan alacagimiz mactan 1 puan aldik.Alanya ve Karabuk mscinda en kotu 2 puan kayseri macindan 3 puan cikarsaydik rahat bi 7 8 puan onde olurduk .Kasimpasa macini saymiyorum cunku o macta skora bile ortak olamadik.
Puan kayiblari hep olacak
Gecmiste takili kalmayi birakip hep ileri bakin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt