Oguzhan Tuncel
Sarı Üye
- 18 Ağustos 2015
- 138
- 76
- 488
kac para bir gignac
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru gelirse şimdi oynadığımız sistem ve dizilişte forvet oynayabilir mi?Zaten orta açmıyoruz.Öne geçtiğimiz an savunma arkasına her koşusu tehlike.
Ulan Maicon
sent via GSC
Pablo sabbag duyumu aldik gece. Kaynak gece aliDuyum yok mu
Evet ama kaynak yetersizdi sankiPablo sabbag duyumu aldik gece. Kaynak gece ali
Reyz adamlar 14 macta 9 gol yemisler nsl farklı kazanacak antep yaw.Hakem antepi katletmezse farklı kazanır bugün antep ve haftayı lider kapatırız.Alanyayı beğenmiyorum geçen seneki sivastan kötüler.Bi kaç takım toparlarsa kendini 6. Falan olur alanya en fazla
Alanya kapanıp , iyi takım savunması yapıp set hucumuyla çıkıyordu eskiden ve son 3-4 haftaya kadar böyle devam etti.Sonra gençler maçıyla beraber rakipler alanyayı çözünce topu alanyaya vermeye başladılar ve alanyanın defosu böyle ortaya çıktı , top alanyada kalınca alanya üretkenlikte zorlandı.Bu maçta da sumudica fener maçındaki gibi topu alanyaya verecektir bence ve antep kontrada çoğu takımdan tehlikeli , denizli gibi , malatya gibi boş pozisyonları harcayacaklarını düşünmüyorum.Bu yüzden 3-1 gibi bir skor bekliyorum.He çağdaş taktik değişikliği yapmıştır , başka bir plan yapar , rakibi bozar vs. O zaman değişir ama ben mevcut duruma göre konuştum.Reyz adamlar 14 macta 9 gol yemisler nsl farklı kazanacak antep yaw.
Beraberlik olur muhtelemen.
Omar'in arkasindaki cinli trabzonlu kim la
Puan kayiblari hep olacakAlanyadan sondaki yedik Karagumrukte son dakika yedik Kayseriden 3 puan alacagimiz mactan 1 puan aldik.Alanya ve Karabuk mscinda en kotu 2 puan kayseri macindan 3 puan cikarsaydik rahat bi 7 8 puan onde olurduk .Kasimpasa macini saymiyorum cunku o macta skora bile ortak olamadik.