Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ya herkeslerden bisey rica edicem evet Gerets iyi hocaydi tartismasiz ama sakin ha bana ezbere o kadroyu boklamaya kalkmayin.

Yerli deyip asagilanan kadronun temel oyunculari:

Hakan sukur
Hasan şaş
Umit Karan
Necati Ateş
Hasan Kabze
Sasa Ilic
Mondragon
Ayhan Akman
Tomas
Song
Emre aşık
Ergün penbe
Sabri
Volkan arslan
Saidoo
Yalcin ayhan

Bu kadroyu kucumseyen gitsin yuzunu bol soguk suyla bi yikasin kendine gelsin.

Biliyoruz ki bu akşam Vodafone'da Beşiktaş-Galatasaray derbisi var. Bu maçtan 1 ay önce falan Beşiktaş'ı itin bilmem neresine sokan GSCimbom üyeleri şimdi adamların neredeyse her futbolcusunu bizimkilerin üstünde görüyor. Yani ya şu anda haksızsınız ve Beşiktaş bizden iyi değil ya da önceden haksızdınız ve Beşiktaş ile dalga geçerken boş yapıyordunuz.

Her esen rüzgara kendinizi kaptırmayın da biraz dik durun yahu. Şimdi büyük ihtimalle bu akşam yenersek herkes Beşiktaş'ı gömüp bizim topçıları övecek. Eğer Beşiktaş kazanırsa geçen ay Beşiktaş ile dalga geçenler şimdi zaten bizden çok daha iyi kadroları var diyecek. İki yüzlülükten bıktım arkadaş. Yani bazı üyeler sürekli Galatasaray'ı gömüyor burada ve ben de kızıyorum bazen ama adamlar dik duruyor en azından. Bir hafta öyle bir hafta böyle değiller.

Ya herkeslerden bisey rica edicem evet Gerets iyi hocaydi tartismasiz ama sakin ha bana ezbere o kadroyu boklamaya kalkmayin.

Yerli deyip asagilanan kadronun temel oyunculari:

Hakan sukur
Hasan şaş
Umit Karan
Necati Ateş
Hasan Kabze
Sasa Ilic
Mondragon
Ayhan Akman
Tomas
Song
Emre aşık
Ergün penbe
Sabri
Volkan arslan
Saidoo
Yalcin ayhan

Bu kadroyu kucumseyen gitsin yuzunu bol soguk suyla bi yikasin kendine gelsin.

O kadro boklanmaz ama benim Galatasaray'da gördüğüm en delice taktikle oynuyorduk. Ben hayatımda böyle hücum oynatan adam görmedim.

4-1-5 oynuyorduk. Göbekte sadece Saidou. İlerde İlic, Ümit, Hakan, Hasan Şaş, Necati. Hepsi forvet gibi oynuyordu.

Zaten o sezondaki maçlara bakarsak 5-3, 6-0, 5-2.. Manyak skorlar oluyordu maçlarda.

capsiz yönetim su maca rahat en azindan onyekuruyu yetistirebilirdi, gelde dellenme.

Sezon sonunda sol bek, orta saha ve forvet transferi yapmayı planlayan Manchester City, bütçesini 200 milyon pound olarak belirledi.

Bunların sahibi müslüman değil mi be, şu paranın %5ini bize versinler nerde din kardeşliği

Adamlarin kadrolari tam olmasina ragmen 2 transfer bitirdiler hemen. Bizde ise yarin taylan sakatlansa sezonu kapatiriz yedegi yok

O kadro boklanmaz ama benim Galatasaray'da gördüğüm en delice taktikle oynuyorduk. Ben hayatımda böyle hücum oynatan adam görmedim.

4-1-5 oynuyorduk. Göbekte sadece Saidou. İlerde İlic, Ümit, Hakan, Hasan Şaş, Necati. Hepsi forvet gibi oynuyordu.

Zaten o sezondaki maçlara bakarsak 5-3, 6-0, 5-2.. Manyak skorlar oluyordu maçlarda.

E zaten o kadro da benle sadece hucum oynayabilirsin diye bas bas bagriyor.

Ama kale de guvende, defans da guvendeydi. Simdi marcao-lyundama ikilisine guveniyoruz da o zaman da song-thomas ikilisi en iyi yillarindaydi. Yedekleri de Emre Aşık , Yalcin Ayhan di be!! Orta saha tum defansif yuk saidoo daydi ki o da bu rol icin bicilmis kaftandi.

Havadan, karadan her yerden gol atacak kadroydu. Sabrinin boktan ortalari bile Hakan sukur sebebi ile golle sonlaniyordu. Umit karan-hakan sukur duo ne demek dusunsene ? ki karanin da prime yillariydi.

O forvet hattina bak, simdiki forvet denen adamlara bak!! Belhandanin 4 yilda yaptigi katkinin 2 katini ilic 1 sezonda yapti. Hasan şaş anlatmaya gerek olmayan baska manyak zaten.

O yuzden vay gerets o kadroyu bile nasil sampiyon yapmis gibi mesnetsiz yazilara hoooopppp derim.

E zaten o kadro da benle sadece hucum oynayabilirsin diye bas bas bagriyor.

Ama kale de guvende, defans da guvendeydi. Simdi marcao-lyundama ikilisine guveniyoruz da o zaman da song-thomas ikilisi en iyi yillarindaydi. Yedekleri de Emre Aşık , Yalcin Ayhan di be!! Orta saha tum defansif yuk saidoo daydi ki o da bu rol icin bicilmis kaftandi.

Havadan, karadan her yerden gol atacak kadroydu. Sabrinin boktan ortalari bile Hakan sukur sebebi ile golle sonlaniyordu. Umit karan-hakan sukur duo ne demek dusunsene ? ki karanin da prime yillariydi.

O forvet hattina bak, simdiki forvet denen adamlara bak!! Belhandanin 4 yilda yaptigi katkinin 2 katini ilic 1 sezonda yapti. Hasan şaş anlatmaya gerek olmayan baska manyak zaten.

O yuzden vay gerets o kadroyu bile nasil sampiyon yapmis gibi mesnetsiz yazilara hoooopppp derim.
Valla onu bunu bilmemde cihanla orhan ak a zamanında çok sövdüğüm için kendilerinden özür dilerim bizim şu ruhsuz topçuları gördükçe.

17 senedir aralıksız takip ederim takımı , her maçı izleri.İlk defa bir derbide 0 beklentim var hani beraberlik için bile umudum yok.İlk defa bir derbi günü bu kadar gergin ve çaresizim

Her transfer dönemi başkanından yöneticisine ve taraftarına kadar aynı haltları görmekden bıktım usandım.Dünya üzerinde bu kadar kötü yönetilen başka bir takım yoktur.yemin ederim bıkdım.Bu yönetimde kesin fenerli var.Artık başka türlü açıklayamıyorum.Yada genel kurulda çok ciddi fenerli bir kesim var.Çünkü bu kadar vasat bu kadar Galatasaraylılıktan yoksun yöneticilerin baaşa gelmesini açıklayamıyorum.

şimdi bu kadar paraya irfan can alındı oyunumuzda ne değişecek.Allah rızası için ne değişecek.Bizim sorunumuz nedir..Yahu artık hoca Allah rızası için teşhisi doğru koyun.10 milyona kadar bir kkanat oyuncusu alınsa o aadama rakip savunmanın dengesini bozar, şapkadan tavşan çıkarır falan takımda daha çok boş alan bulur.Takım olarak oyunumuz değişir.Forvet oyuncusu başlı başına takımdır. Bu para varsa git üst düzey forvet al.Para çoksa böyle bir oyuncu gelsin irfanda gelsin.İrfanı kim istemez.Ama önceliklerimizi bilmeliyiz.

belliki irfan için çok net 10 milyon ve üzeri para istiyorlar.Almayın arkadaş sponsorda olsa bu fiyatları irfanı almayın.Sponsor falan 10 milyon ve üzeri paralar bulunacaksa başka türlü değerlendirilmeli.Harcanmasın demiyorum doğru adamlara harcansın diyorum.

şimdi ne acıki irfan öyle veya böyle alınır. Diğer gelecek adamlarda boş beleş olur.Taraftar havalara uçar.Hiç bir halt değişmez. Bıkdım artık bu senaryodan.

17 senedir aralıksız takip ederim takımı , her maçı izleri.İlk defa bir derbide 0 beklentim var hani beraberlik için bile umudum yok.İlk defa bir derbi günü bu kadar gergin ve çaresizim
Ben de tam tersi bu maçı kaybetmeyecegimizi biliyorum Beşiktaş bizden iyi durumda değil hatta seri olarak kazandıkları maçlarda bile hakem kararları etkili oldu

25 sene sadece1 kere tek bir derbiden beklentim 0 oldu. O da pintolu sabrili sütçü saraçoğlu deplasmanıydı maç 0 0 bitti.Pinto o golü atsa belkide o zaman yenecektik bu şikecileri.Yani demem o ki bir yerde Galatasaray varsa orda daima umut vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt