Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Kjær-Skrtel-Marcelo filan şu ligin en iyi stoperleri olarak gösteriyor hepsini donunda sallar Acerbi gelirse ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 2-3 Türk oyunculu bir 11 olur. Olması da gerekir zaten. Ben Serdar/Ahmet, Tolga/Selçuk ve Cengiz olur diyordum ama Cengiz zor gibi artık. Serdar-Selçuk-Sinan olabilir seneye.
Nasil alakasi yok. Kiraya verilmiyor mu iki senedir Belhanda ukrayna gibi bir ligde? Sunderland dedigin takim 3 tane Dinamo kiev eder kalite olarak.
Sürekli sneijder'i eleştiren mal var ister misin? ama para etmiyormuş. Leşçuk ve sarı semih gibi çöpün tekiymişSneijderi alacak mal 1 kulup bulamadık mı hala
direk kaptanlık pazubandı verılmelıdıracerbi hayırlı olsun farklı bir hikayesi var çok üst düzey bir oyuncu karakter koyacaktır bizde efsane olur
:asd2:semihle oynayınca tekrar kanser olma ıhtımalı yuksek
Geçmiş olsun kardeşim senin neyin vardi peki, sakıncası yoksa paylasabilir misin?2 kez kanser yenen bi daha olmaz abi.kendimden bilyorum.ne semih ne de hayat bi daha böyle bişey yapmaz. : )
Bu arada Carole'yi de fazla kötülemeyin. Bence kaliteli transferler yapılırsa oda sistem içinde kendine yer bulacaktır. Bu Linnes'de yansır. Linnes'in açıklarını kapatacak bir transfer olursa eğer bir daha ki sene çok farklı bir Linnes izleyebiliriz bence.Tabi sağ bekte.
Cesaret ve tudor yan yana yazınca bir değişik oluyor insan.Selçuk olacağına Atalay-Ozan filan oynasın Tudor az bir cesaret göstersinde