Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En az 2-3 Türk oyunculu bir 11 olur. Olması da gerekir zaten. Ben Serdar/Ahmet, Tolga/Selçuk ve Cengiz olur diyordum ama Cengiz zor gibi artık. Serdar-Selçuk-Sinan olabilir seneye.
En az 2-3 Türk oyunculu bir 11 olur. Olması da gerekir zaten. Ben Serdar/Ahmet, Tolga/Selçuk ve Cengiz olur diyordum ama Cengiz zor gibi artık. Serdar-Selçuk-Sinan olabilir seneye.
renktaş sunderland'ın o mevkide oynattığı adamlara bir bakarmısın bu sene dünyanın en rezil adamlarını oynattılar bu sezon. Bunun planlamasını yapmış olmaları lazım.
Dinamo Kiev'e bakarsan zaten şampiyonluk şansı düşük takım, hem teknik direktörün planları arasında hiç olmadı adam, Sydorchuk-Gonzalez ikilisi ilede oynayacak mevkisi yok zaten kendisinin. Yoksa bu mantık Talisca'yıda çöp yapar benim görüşümün bununla alakası yok. Ben diyorum ki Lens'i PL'ye falan koy bi cacık yapamaz, Oviedo'lar, Pienaar'lar, Manquillo'lar oynar
Bu arada Carole'yi de fazla kötülemeyin. Bence kaliteli transferler yapılırsa oda sistem içinde kendine yer bulacaktır. Bu Linnes'de yansır. Linnes'in açıklarını kapatacak bir transfer olursa eğer bir daha ki sene çok farklı bir Linnes izleyebiliriz bence.Tabi sağ bekte.
Bu arada Carole'yi de fazla kötülemeyin. Bence kaliteli transferler yapılırsa oda sistem içinde kendine yer bulacaktır. Bu Linnes'de yansır. Linnes'in açıklarını kapatacak bir transfer olursa eğer bir daha ki sene çok farklı bir Linnes izleyebiliriz bence.Tabi sağ bekte.
Cesaret ve tudor yan yana yazınca bir değişik oluyor insan.
Hani subattan beri takımda olup bir tane genci oynatmaya cesaret edemeyen gelir gelmez brumaya takan
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.