Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kjær-Skrtel-Marcelo filan şu ligin en iyi stoperleri olarak gösteriyor hepsini donunda sallar Acerbi gelirse ...

En az 2-3 Türk oyunculu bir 11 olur. Olması da gerekir zaten. Ben Serdar/Ahmet, Tolga/Selçuk ve Cengiz olur diyordum ama Cengiz zor gibi artık. Serdar-Selçuk-Sinan olabilir seneye.

Nasil alakasi yok. Kiraya verilmiyor mu iki senedir Belhanda ukrayna gibi bir ligde? Sunderland dedigin takim 3 tane Dinamo kiev eder kalite olarak.

renktaş sunderland'ın o mevkide oynattığı adamlara bir bakarmısın bu sene dünyanın en rezil adamlarını oynattılar bu sezon. Bunun planlamasını yapmış olmaları lazım.
Dinamo Kiev'e bakarsan zaten şampiyonluk şansı düşük takım, hem teknik direktörün planları arasında hiç olmadı adam, Sydorchuk-Gonzalez ikilisi ilede oynayacak mevkisi yok zaten kendisinin. Yoksa bu mantık Talisca'yıda çöp yapar benim görüşümün bununla alakası yok. Ben diyorum ki Lens'i PL'ye falan koy bi cacık yapamaz, Oviedo'lar, Pienaar'lar, Manquillo'lar oynar

abi yok bu haberlerde bi iş var kesin, riva ihalesi öncesi camianın dikkatini dağıtmak istiyor bunlar

aynı gün içinde belhanda gomis acerbi imbula tete haberlerinin çıkması nedir ya

Alvaro Morata, £65M karşılığında gelecek hafta Manchester United'a imza atabilir. (DailyMail)

acerbi hayırlı olsun farklı bir hikayesi var çok üst düzey bir oyuncu karakter koyacaktır bizde efsane olur

Bu arada Carole'yi de fazla kötülemeyin. Bence kaliteli transferler yapılırsa oda sistem içinde kendine yer bulacaktır. Bu Linnes'de yansır. Linnes'in açıklarını kapatacak bir transfer olursa eğer bir daha ki sene çok farklı bir Linnes izleyebiliriz bence.Tabi sağ bekte.

451 mısafır var masallah reklamlara tıklayında az para gelsin arkadaslar

Bu arada Carole'yi de fazla kötülemeyin. Bence kaliteli transferler yapılırsa oda sistem içinde kendine yer bulacaktır. Bu Linnes'de yansır. Linnes'in açıklarını kapatacak bir transfer olursa eğer bir daha ki sene çok farklı bir Linnes izleyebiliriz bence.Tabi sağ bekte.

Tete gelirse solda kalır Linnes'in hücum özelliğinden faydalanır hoca takım hücumdayken Tete ve diğer defans 2 lisi geride bekler büyük ihtimal

Dursun geldiğinden beri yapabileceği tek iyi iş İmbula ve Acerbi'yi transfer etmek olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt