Ahmet Denizci
Sarı Üye
- 8 Temmuz 2019
- 204
- 267
- 258
görüşme halindeyiz ama daha anlasma olmadı nasıl futbolcu bu tanıyan var mı işe yarar mı bizde acabaYakın mıyız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
görüşme halindeyiz ama daha anlasma olmadı nasıl futbolcu bu tanıyan var mı işe yarar mı bizde acabaYakın mıyız?
O kadar beğeniyi inandıkları için mi veriyorlar yoksa komik buldukları için mi merak ediyorumHayatımda Zeki Uzundurukan kadar muhteşem, kabiliyetli , harikulade bir adam görmedim
Bir insan bu kadar mı rahat bu kadar mı kolay sallar ya sanki bizzat kendi yürüyor transferleri
Valla hayranım ben bu adama bu bambaşka bir seviye adam aşmış kendini.
Ekli dosyayı görüntüle 54571
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçiktiren unsurlar varmış.Masöz hanıma yazın bakalım bitmiş mi :d
Dogru ben Mevlüt'üSen bütün sezon Bakayoko&Falcao konuşursun ama Abdurrahim bi anda şaak diye Mensah&Mevlüt alır gelir. Relax.
Bkz. Alan&Pato-Diagne&Mitroğlu
unuttumfdssdfsddyeni duyum geldi mainz 05 ten AHMET GÜRLEYEN isimli gurbetçiyle ilgileniyoruz yedek stoper için
Falcao : Galatasaray'a yollamazsanız kendimi sakatlarım.Hayatımda Zeki Uzundurukan kadar muhteşem, kabiliyetli , harikulade bir adam görmedim
Bir insan bu kadar mı rahat bu kadar mı kolay sallar ya sanki bizzat kendi yürüyor transferleri
Transfer komitesinde keske Zeki Uzundurukan olyasdi, Falcao, Fred hepsini almisti muhtesem ikna kabiliyeti, diksiyonu ve shik giyimiylen.Hayatımda Zeki Uzundurukan kadar muhteşem, kabiliyetli , harikulade bir adam görmedim
Tabi Monchi kim seninle kiyaslandiginda!
Potansiyelli fizikli ayağı düzgün bir arkadaş inşallah ucuza alırız.görüşme halindeyiz ama daha anlasma olmadı nasıl futbolcu bu tanıyan var mı işe yarar mı bizde acaba
Rengim valla bu adam çatlatıyor beni ya inanılmaz ya hakkaten hayatla ta..şak geçiyor. O kadar rahat sallıyor kiO kadar beğeniyi inandıkları için mi veriyorlar yoksa komik buldukları için mi merak ediyorum![]()

gssözlükte mi yazdı ben salak salak heryere bakan bir adam değilim haber gelince yazıyorum gs sözlükten bakmıssam ekmek kuran çarpsın bu kadarda buyuk yemin ediyorum ulan sensin ayrıca ağzını bozma burda hödükulan kolpacı hemen kapmışsın Galatasaray sözlükten
Sen bütün sezon Bakayoko&Falcao konuşursun ama Abdurrahim bi anda şaak diye Mensah&Mevlüt alır gelir. Relax.
Bkz. Alan&Pato-Diagne&Mitroğlu