Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatımda Zeki Uzundurukan kadar muhteşem, kabiliyetli , harikulade bir adam görmedim
Bir insan bu kadar mı rahat bu kadar mı kolay sallar ya sanki bizzat kendi yürüyor transferleri
Valla hayranım ben bu adama bu bambaşka bir seviye adam aşmış kendini.
Ekli dosyayı görüntüle 54571

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadar beğeniyi inandıkları için mi veriyorlar yoksa komik buldukları için mi merak ediyorum :)

Hayatımda Zeki Uzundurukan kadar muhteşem, kabiliyetli , harikulade bir adam görmedim
Bir insan bu kadar mı rahat bu kadar mı kolay sallar ya sanki bizzat kendi yürüyor transferleri

Falcao : Galatasaray'a yollamazsanız kendimi sakatlarım.

Transfer komitesinde keske Zeki Uzundurukan olyasdi, Falcao, Fred hepsini almisti muhtesem ikna kabiliyeti, diksiyonu ve shik giyimiylen.

modlara söylüyorum bu ahmet denizci denen kolpacıdan ne zaman kurtulacağız oradan buradan çalarak duyumculuk yapıyor kanıt bırakıyorum Galatasaray sözlükte agospas24 nickli bir yazar Ahmet Gürleyen ismini yazmış hemen buraya yazmış

Fransa'da transfer dönemi ne zaman kapanıyor bitse de kurtulsak arkadaş nedir bu Falçao çilesi ha geldi ha gelecek

Valla gına geldi artık bir KAP gelsin be kardeşim

Allah'tan bu internet ve sosyal medya çıktıda Zeki Uzundurukan gibi Sahtekar Müptezellerin Ne halt olduğunu anladık yoksa hala Bayiden Fotomaç alıp Ronaldinho ne zaman gelecek diye bakıyor olacaktık.

Mensah Ndiaye'nin şut çekebilen versiyonu hatta Mensah daha bencildir.İkisi de pas özürlüsü olduğu gibi oyun zekaları düşük,son tercihleri hep saç baş yolduran anadolu topçularıdır.

ulan kolpacı hemen kapmışsın Galatasaray sözlükten
gssözlükte mi yazdı ben salak salak heryere bakan bir adam değilim haber gelince yazıyorum gs sözlükten bakmıssam ekmek kuran çarpsın bu kadarda buyuk yemin ediyorum ulan sensin ayrıca ağzını bozma burda hödük

Sen bütün sezon Bakayoko&Falcao konuşursun ama Abdurrahim bi anda şaak diye Mensah&Mevlüt alır gelir. Relax.

Bkz. Alan&Pato-Diagne&Mitroğlu
eyebrow2.gif

yaw

zıçtın iki kuruş keyfimizin içine bea

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt