Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Konya maçı esnasında ultraslan da dahil hep bir ağızdan Apo'ya gereken tepki gösterilmeli hele bir de beklediğimiz gol bir türlü gelmiyorsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geldi o ya bence rahat olunAMonaconun 25526363737882.forvet almasını bekliyoruz renktaş
Ne oldu Alan sakatlandı sezonu kapattı bu işin sonunda Falcaodan da Monacoya hayır gelmez. Monaco belasını bulacaktır
tanidik geliyor mu size de
Zeki Uzundurukan: Falcao için perşembe yada cuma demiştim ama süreç uzayacak gibi görünüyor. Bunu ben demiyorum Ahmut Bulut söylüyor. Bu yüzden sosyal medyada bize küfür etmeyin artık.
yoo bir mac sakatlanmisti sadece. o kirik ayakli baskasiydiNe oldu Alan sakatlandı sezonu kapattı bu işin sonunda Falcaodan da Monacoya hayır gelmez. Monaco belasını bulacaktır
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Etmeyen haindir.Zeki Uzundurukan: Falcao için perşembe yada cuma demiştim ama süreç uzayacak gibi görünüyor. Bunu ben demiyorum Ahmut Bulut söylüyor. Bu yüzden sosyal medyada bize küfür etmeyin artık.
o açıklamada adam " Sosyal medyada yazıldığı gibi bugün geliyor, yarın imzalıyor gibi bir durum yok. " da dediZeki Uzundurukan: Falcao için perşembe yada cuma demiştim ama süreç uzayacak gibi görünüyor. Bunu ben demiyorum Ahmut Bulut söylüyor. Bu yüzden sosyal medyada bize küfür etmeyin artık.
Yok bu sefer imza attırmadan duyurmazlar. Monacodumun monacosuna belli olmuyor. Albayrağıda şöyle bi tatile yollasınlar uzak doğuya fln. Elindende teli alsınlar. Eylül ortası gelsin Floryada getir götür işleri yapsın.Falcao gelmeden en az 1-2 gun once haberimiz olur zaten davulla zurnayla duyurulur
Bunu şimdi mi dedi?Zeki Uzundurukan: Falcao için perşembe yada cuma demiştim ama süreç uzayacak gibi görünüyor. Bunu ben demiyorum Ahmut Bulut söylüyor. Bu yüzden sosyal medyada bize küfür etmeyin artık.
Lan bide durup dururken 19:05 paat diye kapa açıklama düşüyor mu![]()
kolombiyalilar sinirden monacoyu fethedecek