Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konya maçı esnasında ultraslan da dahil hep bir ağızdan Apo'ya gereken tepki gösterilmeli hele bir de beklediğimiz gol bir türlü gelmiyorsa.

Zeki Uzundurukan: Falcao için perşembe yada cuma demiştim ama süreç uzayacak gibi görünüyor. Bunu ben demiyorum Ahmut Bulut söylüyor. Bu yüzden sosyal medyada bize küfür etmeyin artık.

"Yapılan bir anlaşmanın, Falcao'nun gerçekte ne istediğini düşünmeden keyfi olarak sonlandırıldığına hala inanamıyorum; Galatasaray'a gitmek istiyor, çünkü gerçekten bir proje var ve ŞL'nde oynayabilir. Onu yalnız bırakıp ısrar etmeyelim." #SueltenAlTigre

Zeki Uzundurukan: Falcao için perşembe yada cuma demiştim ama süreç uzayacak gibi görünüyor. Bunu ben demiyorum Ahmut Bulut söylüyor. Bu yüzden sosyal medyada bize küfür etmeyin artık.
Etmeyen haindir.

Öyle bir küfürü hak ediyor ki bu yalancı, sahtekar, Allahsız herif. Bir daha hayatı boyunca transferin ‘t’sini konuşamaz hale gelsin bu Allahsız kitapsız.

o açıklamada adam " Sosyal medyada yazıldığı gibi bugün geliyor, yarın imzalıyor gibi bir durum yok. " da dedi :) dolayısı ile küfür edilebilir

Son düzenleme:
Falcao gelmeden en az 1-2 gun once haberimiz olur zaten davulla zurnayla duyurulur
Yok bu sefer imza attırmadan duyurmazlar. Monacodumun monacosuna belli olmuyor. Albayrağıda şöyle bi tatile yollasınlar uzak doğuya fln. Elindende teli alsınlar. Eylül ortası gelsin Floryada getir götür işleri yapsın.

ECW8yLiWwAEqRPc.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt