Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altınordudan alınması gereken cocuk barış alıcı ama baskanları 3büyüklere vermiyecem dedi mahvolur cocuk diye ünder kadar yetenekli cocuk

Cengiz'i ciklet parasina IBB ye vermisti.

Bir yandan da hakli buluyorum adami, büyüklere gidince o yetenekli genclerin kaybolup gitme ihtimali parlama ihtimalinden daha büyük. Malum genclerin ilk macinda hemencecik üstü ciziliyor beklenilen süper performansi göstermeyince. Sonra neden alttan genc cikmiyor diye zirlayip dururuz.

Kiytirik kupa maclarinda bile Tarik, Eray, (son 6 ay oynadigi futbol haric), Lato, Ahmet vs gibi embesil herifler öncelik buluyor sahada.

kerim frei gelsin ya da takımı kiralamak isterse emre mor beklensin

norvecteki bebeleri niye konusmadınız,fotosu var biizmkilerin.molde macını da izlemişler sonra.

8 numara da kesin gelecektir, hocanin dedigi gibi ilk kamp bittiginde teknik direktorler degerlendirme yapiyor ve ikinci kampa goturmeyecekleri oyuncular kiralanabilir. Daha 1.5 ay var.

Ayew garry kafa kafaya takas mantıklı olurmu ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onyekuru takımın en değerli oyuncusu oldu

önceden transfermarktta takımımızın değeri 150 160milyon felandı şuan 70lerde. keza fb bjkde öyle

adegbenro sakatlanmıs lan :/ ilerde alırız inşallah

Garry===Henry==Gomis===Feghouili
=======Transfer==Fernando======
Naga==Serdar===Maicon===Mariano
===========Muslera============

4-2-4
Arenada bam bam taktigimiz

hoca genclere şans vericez dedi.cok cok önemli.şimdi ozana güveniyo da yarın yunus akgün,celil ve ahmet sivri de diyecek.bilhasssa yunusu diyecek.ali yavuz kol,mustafa kapı,bozan,süleyman luş vs bunların 1 senesi daha var.

ilkyarısı net 6-0 bitecek maç 2-0 bitmiş.2.yarıda 2 top direkten dönmüş,baska pozisyonlar da var videoya eklenmeyen @Hayri P. Cund reis ben böyle bi ezilme görmedim hiç bi maçta.fener perişan olmuş ama ümit karanın atamayacagı tutmuş.10-0 bitebilecek bi maçmış.üzüldüm yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt