Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Baris Alici overrated bir adam, 1. lig izleyen biri olarak bunu gonul rahatligiyla soyleyebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha yeni almislar herifiStoke'dan Etebo önerilmistir bize kesin. Ndiaye ve Henry'nin menejerinin oyuncusu. Nijerya'da oynadi 8 Numara.
Bu sene CL'de başarı beklemek büyük hayalcilik olur, gruptan çıkmak bile sürpriz olur benim için.
Bir şekilde şampiyon olmaya çalışmamız lazım. Kadromuzun kağıt üzerinde çok parlak gözükmeyeceğini kabul etmeliyiz.
Fatih Terim zayıf bir kadro ile şampiyon olmaya çalışacak, başka çaremiz yok.
Rakipler de para harcayamıyorlar, bunu avantaja çevirmemiz lazım, kötü kadrolardan iyi verim alan şampiyon olacak gibi gözüküyor.
berkeden ötürü 5-6 milyonu bulabilir,tabi dogruysa haber.fenerden hep iyi kaleciler cıkıyodu zaten.berke için üzücü.fener taraftarında sabır denen şey yok çünkü.Fener bu ikisini 2m'ye alabilir ama biz istesek en az 5m fiyat cekerlerdi. Kapiyi 7-8'den acarlardi.
Anadolu kuluplerinden yalnizca belese topcu almaliyiz, kurus kazandirmamaliyiz. Hep ayni boku yiyorlar.
barısta ekstra bişey yok.yunus akgün,ali yavuz,metehan vs varken,fatih hoca altyapıya önemi vurgulamısken barıs fazlalık olurdu,biizmkilerin üstüne.attıgı gollerin cogu zor olmayan cezasahası içinde bi forvet gibi attıgı goller.asistleri de hep rahat bi halde iken yapmış.ama berke için üzülünür.Şu Türk oyuncu kıtlığında biz neden almadık acaba ? Şu salak fb de bizle aynı durumda ama alabiliyor demek ki öyle ahım şahım paralar yok . Muğdat vardı gerçi pardon...
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben videodan konustum.yetenekli ama daha cok forvet gibi geldi.sen 10 maçını falan izlediysen bilemembarış alıcı nasıl overrated oluyor ben orada kaldım hala, nasıl yeteneksiz oldu şimdi bu çocuk![]()
rahat izledim geçmiştir hatta diğer nöbetlerde de yazdım önceden barış'ı. potansiyeli var,boş çocuk değilben videodan konustum.yetenekli ama daha cok forvet gibi geldi.sen 10 maçını falan izlediysen bilemem
berkeden ötürü 5-6 milyonu bulabilir,tabi dogruysa haber.fenerden hep iyi kaleciler cıkıyodu zaten.berke için üzücü.fener taraftarında sabır denen şey yok çünkü.
barış alıcı nasıl overrated oluyor ben orada kaldım hala, nasıl yeteneksiz oldu şimdi bu çocuk![]()
yok izlemedim uyduruyorum, günümüzde ptt izlemek zorFenerbahce oyuncu ogutme makinesine giren cikamaz. Bunu bile bile, gore gore nasil gidiyorlar hala aklim almiyor.
Hic 1. Lig izledin mi? Altinordu'yu izledin mi? Bir de Cengiz'den iyi falan demissin, skandal.
barış alıcı nasıl overrated oluyor ben orada kaldım hala, nasıl yeteneksiz oldu şimdi bu çocuk![]()
Etebo mu?Allah korusun.Tam bir yeteneksiz...Stoke'dan Etebo önerilmistir bize kesin. Ndiaye ve Henry'nin menejerinin oyuncusu. Nijerya'da oynadi 8 Numara.
çok enteresan ya harbiden yiğidi öldür ama hakkını yeme, gencecik çocuklar bunlar ve barış yetenekli bir oyuncuFenere gidiyor diye.
Ali Koc gecen sene , baskan secilmeden cok once Altinordu kulubunu ziyaret etti. Tesisleri gezdi, inceleme yapti.. Yani eskiden beri iyi iliskiler icinde oldugu kulupten 1-2 oyuncu almasi benim icin hic surpriz olmadi..Altınordu başkanı yalaka bir tip . Sallıyordu berkeyi dünya devleri istiyor diye gördük devi ?
yok izlemedim uyduruyorum, günümüzde ptt izlemek zor