Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baris Alici overrated bir adam, 1. lig izleyen biri olarak bunu gonul rahatligiyla soyleyebilirim.

Fener bu ikisini 2m'ye alabilir ama biz istesek en az 5m fiyat cekerlerdi. Kapiyi 7-8'den acarlardi.

Anadolu kuluplerinden yalnizca belese topcu almaliyiz, kurus kazandirmamaliyiz. Hep ayni boku yiyorlar.

Bu sene CL'de başarı beklemek büyük hayalcilik olur, gruptan çıkmak bile sürpriz olur benim için.
Bir şekilde şampiyon olmaya çalışmamız lazım. Kadromuzun kağıt üzerinde çok parlak gözükmeyeceğini kabul etmeliyiz.
Fatih Terim zayıf bir kadro ile şampiyon olmaya çalışacak, başka çaremiz yok.
Rakipler de para harcayamıyorlar, bunu avantaja çevirmemiz lazım, kötü kadrolardan iyi verim alan şampiyon olacak gibi gözüküyor.

Kadromuz dar ama kağıt üzerinde şuan zayıf olduğumuzu neden düşünüyorsun. Bu sene de TSL de oynayacağız İspanya'da veya İngiltere'de mİ oynayacağımızı sanıyorsun.

Şuan ki kadrolara göre Fener ve Beşiktaş birleşse ancak bizle başa çıkabilirler. Rakiplerimizin adam gibi kaç elit oyuncuları var allahaşkına takımımızı bu kadar küçük görmeyin.

Fener bu ikisini 2m'ye alabilir ama biz istesek en az 5m fiyat cekerlerdi. Kapiyi 7-8'den acarlardi.

Anadolu kuluplerinden yalnizca belese topcu almaliyiz, kurus kazandirmamaliyiz. Hep ayni boku yiyorlar.
berkeden ötürü 5-6 milyonu bulabilir,tabi dogruysa haber.fenerden hep iyi kaleciler cıkıyodu zaten.berke için üzücü.fener taraftarında sabır denen şey yok çünkü.

Şu Türk oyuncu kıtlığında biz neden almadık acaba ? Şu salak fb de bizle aynı durumda ama alabiliyor demek ki öyle ahım şahım paralar yok . Muğdat vardı gerçi pardon...

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
barısta ekstra bişey yok.yunus akgün,ali yavuz,metehan vs varken,fatih hoca altyapıya önemi vurgulamısken barıs fazlalık olurdu,biizmkilerin üstüne.attıgı gollerin cogu zor olmayan cezasahası içinde bi forvet gibi attıgı goller.asistleri de hep rahat bi halde iken yapmış.ama berke için üzülünür.

barış alıcı nasıl overrated oluyor ben orada kaldım hala, nasıl yeteneksiz oldu şimdi bu çocuk :)

berkeden ötürü 5-6 milyonu bulabilir,tabi dogruysa haber.fenerden hep iyi kaleciler cıkıyodu zaten.berke için üzücü.fener taraftarında sabır denen şey yok çünkü.

Fenerbahce oyuncu ogutme makinesine giren cikamaz. Bunu bile bile, gore gore nasil gidiyorlar hala aklim almiyor.

barış alıcı nasıl overrated oluyor ben orada kaldım hala, nasıl yeteneksiz oldu şimdi bu çocuk :)

Hic 1. Lig izledin mi? Altinordu'yu izledin mi? Bir de Cengiz'den iyi falan demissin, skandal.

sercan saraer fenerbahce haberlerine benzedi bugün ahaha

Altınordu başkanı yalaka bir tip . Sallıyordu berkeyi dünya devleri istiyor diye gördük devi ?
Ali Koc gecen sene , baskan secilmeden cok once Altinordu kulubunu ziyaret etti. Tesisleri gezdi, inceleme yapti.. Yani eskiden beri iyi iliskiler icinde oldugu kulupten 1-2 oyuncu almasi benim icin hic surpriz olmadi..

GS sözlüktekilerin de dediği gibi fazla itibar etmemek lazım beinsports haberlerine,yalan olma ihtimali var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt