Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan Polat Haldun Üstünel'i göndermesi hataydı. Ünal Aysal'ın da Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst'ü göndermesi hata. Umarım sonu benzemez.

Bu kadar kisa vadeli dusunce olur mu ya? 4. yildiz diye diye takimin gelecegini tamamen cope atiyoruz. Her sene antrenor degistirmenin sonu var mi? Yok futbol tarihinde her sene antrenor degistirip de surekli basarili olan bir takim, ornegi yok. Bizim tarihimizin de en kotu donemleridir her sene teknik direktor degistirdigimiz zamanlar.

Ben anlamiyorum bu "1 seneligine gelsin" mantigini, kusura bakmayin.

Denizli'yle Avrupa'da yari final oynadigimizda o 25 yas daha genc, hirsli bir antrenordu, Derwall'in yardimciligindan yeni cikmis, Derwall'in insa ettigi takimi calistiriyordu. Kariyerinin zirvesi o, ondan sonra ileri gitmedi, geri gitti, problem o. "Tuchel bize olmaz, hangi buyuk takimi calistirmis ki" diyenler var ya, Denizli bir sonraki sezon Aachen'i Bundesliga 2.'de 7. sirada aldi, kume dusurup birakti.

Bu arada Denizli Galatasaray'in basinda toplam 4 sezonda 1 sampiyonluk kazanmisken, ve onu da Derwall'den hazir takimi devraldigi sene basarmisken, neden insanlarda gelirse cebinde 4. yildizla gelecegi gibi bir beklenti var bilmiyorum.

Garanti şampionluk hiç bir adayda yok tabiki.

Ama ligi tanıyan ve şampionluğu yakalamasını bilen en güçlü aday denizli kısa vaadede.

Genel olarak uzun vaadede olmasını bende istiyorum senin gibi ama 4cü yıldız bir çok taraftar için önemliyken biraz

anormal cözüm bulmak gerekir.

Bana sorsan, yemişim 4cü yıldızı bu 5 para etmez kirli liginde. Uzun vaadeli doğru isimle sabredip 1-2 yıl şampion olmasakda olur.

Ama sonrası aydınlık ile sonuclanır büyük ihtimalde. Ama benim gibi düşünen 25 milyon taraftar arasında azınlıkda gibi .

Başkanın başarı başarı başarı dedikden sonra normal tabiki

Son gelişmeler nedir beyler? Transferi geyim zaten de, td olarak şuanki isim ne?

Tuchel gelmiyormuş galiba? Şuan dönem isim kim?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Artık kim gelirse gelsin şablonu bu olmalı ;

Muslera

XXXX - Semih - YYYY - Alex

Melo - Selçuk

ZZZZ - Sneijder - OOO

Burak

4 yabancımız belli; Muslera, Alex, Melo, Sneijder.

X; Sabri, Veysel, Hamit veya yerli transfer, yerli olmalı.

Y; Kontenjan harcamaya uygun ama iyi stoperle, yoksa yerli Hakan-Koray yeterli.

Z; Yerli kanat, kesinlikle yerli olmak zorunda. Adili, Olcan defansif Hamit vs.

O; Defans yerli olmak şartıyla kontenjan harcamaya uygun, Bruma veya yerli.

O kadar karamsar bir tablo yok. Muslera ligin en iyisi, Semih-Alex iyi, Melo-Selçuk-Sneijder lig üstü orta saha, Burak en iyi yerli forvet. Kanatları kullanmak, sezonu maç maç düşünmek, galibiyet serisi yapmak çok önemli. Sürekli baskı kurmak, atak yapmak, rakibi kendi sahasından çıkarmamak, boğmak çok önemli.

4.yıldız çok uzak değil.

Mondragon

Bq7VQ5HIQAAZBAB.jpg

Bi Italya Futbol Federasyon baskanina bide bizim tüpcüye bakin. Adam Italya basarisiz oldu diye istifa etti.

De Rossi den sert sozler: 'bize Panini albumu kahramanlari lazim degil, gercek adamlar olmali bu takimda'' diye Balotelli ye sitem etmis diyorlar..

(bundan once de Prandelli de laf atmisti Balo ya, gerci sadece ona degil, belliki takimda huzursuzluk var, cogu kisi ondan rahatsiz, mucadele etmiyor diye falan, dengesiz diye)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt