- 30 Ağustos 2009
- 29.738
- 18.949
- 2.348
Adnan Polat Haldun Üstünel'i göndermesi hataydı. Ünal Aysal'ın da Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst'ü göndermesi hata. Umarım sonu benzemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar kisa vadeli dusunce olur mu ya? 4. yildiz diye diye takimin gelecegini tamamen cope atiyoruz. Her sene antrenor degistirmenin sonu var mi? Yok futbol tarihinde her sene antrenor degistirip de surekli basarili olan bir takim, ornegi yok. Bizim tarihimizin de en kotu donemleridir her sene teknik direktor degistirdigimiz zamanlar.
Ben anlamiyorum bu "1 seneligine gelsin" mantigini, kusura bakmayin.
Denizli'yle Avrupa'da yari final oynadigimizda o 25 yas daha genc, hirsli bir antrenordu, Derwall'in yardimciligindan yeni cikmis, Derwall'in insa ettigi takimi calistiriyordu. Kariyerinin zirvesi o, ondan sonra ileri gitmedi, geri gitti, problem o. "Tuchel bize olmaz, hangi buyuk takimi calistirmis ki" diyenler var ya, Denizli bir sonraki sezon Aachen'i Bundesliga 2.'de 7. sirada aldi, kume dusurup birakti.
Bu arada Denizli Galatasaray'in basinda toplam 4 sezonda 1 sampiyonluk kazanmisken, ve onu da Derwall'den hazir takimi devraldigi sene basarmisken, neden insanlarda gelirse cebinde 4. yildizla gelecegi gibi bir beklenti var bilmiyorum.
Son gelişmeler nedir beyler? Transferi geyim zaten de, td olarak şuanki isim ne?
Tuchel gelmiyormuş galiba? Şuan dönem isim kim?
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
İsimler saat bası degisiyor dostum.En son Denizli veya Gerets diyorlardı.![]()
Bi Italya Futbol Federasyon baskanina bide bizim tüpcüye bakin. Adam Italya basarisiz oldu diye istifa etti.
Klinsman gelecek galiba..