Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.035
- 21.071
- 2.233
Kotu senaryo
Seri Badou
Fegh Emre A. Emre K.
Seri Badou
Fegh Emre A. Emre K.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hoca yıllardır bizde hala taniyamadik hocadan sadece mevki adını alıp transferi başkasına yaptiracaksin benceTamam da ardayi almıyorum dedi millet Mustafa Cengiz istifa hocaya karşı çıkma diye isyan başlattı.Hocanin 2 senede aldirdigi adamlardan fayda sağladığı topçu yok neredeyse yav
Alemin en kral kabadayısını avatar yapmayacağım da kimi yapacağım? Bundan sonra Duran Emmi'yi bu forumda yaşatacağım. Tanımayanlar var hala... Ezeldeki ramiz'e tapıyor sonra millet.duran emmıyı avatardan kaldır dostum
anısı var
he hoca forvet istedi.almadılar.6 ay forvetsiz oynadı.kalan 6 ayda forvet varmıydı belli değildi.hoca 3 ortsaha istedi,leminayı son gun getirdiler.nzonzi son dönemde geldi,naingolan olmayınca.hoca yapıyor transferleri haklısın.adam merkez forvet istiyorum dedi,gezen forvet istiyorum dedi 2 sene önce.5 tane forvet alıp geldiler.Yönetim ardayi almam dedi fatih terim fedaileri kelle avına çıktı devre arasındatüm transferleri hoca istiyor 6-7 ay sonra bu olmadı satın bunu diyor.Her sene 10 oyuncu hepsine maaş yükü valla yazik
Baskan agir hastaliga yakalanmasaydi sizce taraftar yönetimin istifasini istermiydi, yada yinede daha kredileri olurmuydu?
Bence yine kötü transfer döneme gecirirsek, ve hoca dönemin sonunda yönetimi elestirip 20. hafta sonra lidere 7-8 puan geride olursak bu sefer taraftar acimayabilir gibi geliyor bana.
Galatasaray'ın eski kondisyoneri Scott Piri, bu hafta içinde sarı kırmızılı takımın antrenmanlarına katılacak.
[@savascorlu - A Spor]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen ben de buna benzer post atmıştım. Her transfer dönemleri facia, bu sezon yaz boyu göndermek istediğimiz Diagne ile başlamamjz da faciaydı.
Hoca da hatasız diyemem ancak yönetim rezalet. Ömer Bayram ve stoperler dışında da uygun maaş alan yok.
Kim o rtaş?Yönetime kizalim da hoca 6 ay önce 2.5 imza parası 2.5 maaş verdiği adamı 6 ay sonra istemem diyor yönetim ne yapsın şimdi buna nereye satsın yaş zaten 34 adamin
Hele geçen sene tam rezaletFatih hoca yıllardır bizde hala taniyamadik hocadan sadece mevki adını alıp transferi başkasına yaptiracaksin bence
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş bize 3 tane orta saha lazim. Bu heriflerle yola çıkan yaya devam eder.Öncelik orta saha da box to box 10 numara için, Emre yedekleyecek Arda elimizde kalacak Belh var diye yazdım peki göbekte oynayacak şuan kim var ? Taylan çakma olarakta Ömer ve Donk !
Valla takım iyiken de yazıyorum forumda vardır.Ya koca sezon hakemler biçerlerken alayı sessiz kaldı yumuşak yumuşak açıklamalar yaptı hoca cidden bunlara iyi sabrediyor muhtemelen taraftara söz verdiği için dayanıyor başkası olsa küfürü basıp çekip giderdi
Babel isteKim o rtaş?
bize gelmesin.bartug ve abdulsamede yazık olur.ama bjkye de gitmesin2 miosa biz alsaydik