Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gozumun onune yavas yavas Albayrak, Yusuf Gunay,Aytac Kara uclusunun imza toreni sonrasi mutluluk pozlari geliyor.

Yönetim ardayi almam dedi fatih terim fedaileri kelle avına çıktı devre arasında :) tüm transferleri hoca istiyor 6-7 ay sonra bu olmadı satın bunu diyor.Her sene 10 oyuncu hepsine maaş yükü valla yazik
he hoca forvet istedi.almadılar.6 ay forvetsiz oynadı.kalan 6 ayda forvet varmıydı belli değildi.hoca 3 ortsaha istedi,leminayı son gun getirdiler.nzonzi son dönemde geldi,naingolan olmayınca.hoca yapıyor transferleri haklısın.adam merkez forvet istiyorum dedi,gezen forvet istiyorum dedi 2 sene önce.5 tane forvet alıp geldiler.

Baskan agir hastaliga yakalanmasaydi sizce taraftar yönetimin istifasini istermiydi, yada yinede daha kredileri olurmuydu?

Bence yine kötü transfer döneme gecirirsek, ve hoca dönemin sonunda yönetimi elestirip 20. hafta sonra lidere 7-8 puan geride olursak bu sefer taraftar acimayabilir gibi geliyor bana.

Mayısta seçim var zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen ben de buna benzer post atmıştım. Her transfer dönemleri facia, bu sezon yaz boyu göndermek istediğimiz Diagne ile başlamamjz da faciaydı.

Hoca da hatasız diyemem ancak yönetim rezalet. Ömer Bayram ve stoperler dışında da uygun maaş alan yok.

Ya koca sezon hakemler biçerlerken alayı sessiz kaldı yumuşak yumuşak açıklamalar yaptı hoca cidden bunlara iyi sabrediyor muhtemelen taraftara söz verdiği için dayanıyor başkası olsa küfürü basıp çekip giderdi

Hoca

Kaan Ayhan
Mhy
Mensah

Bunları istedi üçün birini bile alamayacağız gibi görünüyor. Polonyalılara bir şey demiyorum yüksek bonservis istemiş olabilirler.

Öncelik orta saha da box to box 10 numara için, Emre yedekleyecek Arda elimizde kalacak Belh var diye yazdım peki göbekte oynayacak şuan kim var ? Taylan çakma olarakta Ömer ve Donk !
Renktaş bize 3 tane orta saha lazim. Bu heriflerle yola çıkan yaya devam eder.
Belhanda zaten gider. Bonservis kazanabilir miyiz, bilinmez tabii.
Emre A. bu yaz yatmamışsa, hazırlık kampını iyi değerlendirirse ve tabii sakatlanmazsa fark yaratacak kalibre de bi oyuncu. Ama 3. maç sezonu kapatabilecek bi herif.
Arda desen en son top oynadığında dolar 3.5 filandı. Bu saatten sonra katkı verirse helal olsun derim.

Mensah kazık yemeden alınırsa çok mantıklı olur.
10 numara olarak is yapar. Herif iyi topçu
Bi tane kiralık 8 numara ve zorunlu opsiyonla 6 numara transferi ile orta sahayı çözebiliriz.

Max 2 milyon euro bonservisle alınabilecek Mensah ayarında bonservisli bi eleman biliyorsan duymak isterim şahsen.

Ya koca sezon hakemler biçerlerken alayı sessiz kaldı yumuşak yumuşak açıklamalar yaptı hoca cidden bunlara iyi sabrediyor muhtemelen taraftara söz verdiği için dayanıyor başkası olsa küfürü basıp çekip giderdi
Valla takım iyiken de yazıyorum forumda vardır.

Şampiyonlar Ligi sayesinde hep tolere edildi yanlış hamleler, ŞL olmadığı an dibi gördük. Koca takımda ilk 11 oynar diyebileceğimiz 1 tane orta saha yok ve çok önemli bir mevki.

Hoca kampta Selçuk’u orta sahada deneyecekmiş. Performansından memnun kalırsa yıllık 4 milyon lira garanti ücretli boş mukaveleye imza attırılacakmış.

Scott Piri tedrisatında ve yüklemeleriyle Feghouli Arda Falcao üçlüsü resmen bu ligin ×10 kat falan üstündedir. Haydi bakalım heyecanla bekliyoruz
PhotoCollage_20200813_003119888.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt