Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KAP a girmeyeli bayağı değişmiş.Site yenilenmiş
Oostende'den bu sezon ayrılmak isteyen Jordan Lukaku ile G.Saray, Psv, Torino ve Watford ilgileniyor. [Voetbalkrant]
telles giderse,bu gelsin
Tellesi Porto'ya satıp Jordan Lukakuyu alıp,Caroleyi de sol stoper dener miyiz
Hahahaha gökhan wiel'den iyi migökhan şişirilmis balonun biri turkiyedeki çoğu takim defansif oynadığı için gökhan rahatlıkla ileri cikiyodu sonra diyolar vay be adam ileri geri devamli koşuyo . Avrupa maçlarında görüyoduk o balonu otoban oluyodu içinden geciyolardi
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben herkesle futbol tartismam anlamayan adama istediğin kadar anlat anlamazşişirilmis balonun biri mi??? futboldan ne kadar anladigin belli oldu
Ben herkesle futbol tartismam anlamayan adama istediğin kadar anlat anlamaz
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi yanları yok demiyorum türkiyede çok fazla abartildigini düşünüyorum adama cafu muamelesi yapılıyo turkiyedeHaklisin, gokhan gonul gibi bir sag bek'i begenmiyorsan yarina kadar tartissam senin ile anlamassin, cunku gokhan'in iyi yönlerini gormezden geliyorsun.
Seneye sağ bek Sabri sol bek olcan stoper Semih . Yazın bunu bir kenara
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haklisin, gokhan gonul gibi bir sag bek'i begenmiyorsan yarina kadar tartissam senin ile anlamassin, cunku gokhan'in iyi yönlerini gormezden geliyorsun.
Hadi beyler güzel bir kavga çıkarın.