Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haziran sonu geldi daha 1 gram ilerleme yok.

Tellesi Porto'ya satıp Jordan Lukakuyu alıp,Caroleyi de sol stoper dener miyiz

Hahahaha gökhan wiel'den iyi mi :) gökhan şişirilmis balonun biri turkiyedeki çoğu takim defansif oynadığı için gökhan rahatlıkla ileri cikiyodu sonra diyolar vay be adam ileri geri devamli koşuyo . Avrupa maçlarında görüyoduk o balonu otoban oluyodu içinden geciyolardi :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şişirilmis balonun biri mi??? futboldan ne kadar anladigin belli oldu

Seneye sağ bek Sabri sol bek olcan stoper Semih . Yazın bunu bir kenara

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben herkesle futbol tartismam anlamayan adama istediğin kadar anlat anlamaz :)

Haklisin, gokhan gonul gibi bir sag bek'i begenmiyorsan yarina kadar tartissam senin ile anlamassin, cunku gokhan'in iyi yönlerini gormezden geliyorsun.

Haklisin, gokhan gonul gibi bir sag bek'i begenmiyorsan yarina kadar tartissam senin ile anlamassin, cunku gokhan'in iyi yönlerini gormezden geliyorsun.
Iyi yanları yok demiyorum türkiyede çok fazla abartildigini düşünüyorum adama cafu muamelesi yapılıyo turkiyede

1 ayda 188 oyuncu transfer ettik bazilarina göre

Toplu Imza töreni düsünüyor dursun galiba

Dzemaili için Milan'ın da ilgisi var. Galatasaray yönetimi, Dzemaili'nin menajeriyle görüşecek. (@ArslanCumhur)

Selcuk'un yeri garanti olduguna gore, 2.2m alan bir oyuncuyu yedekte bekletecek halimiz yok, satin gitsin.

Araya karismak gibi olmasin ama bence arkadas hakli. Ben de yillardir bu görüsü savunuyorum, Gökhan cok ama cok abartiliyor. Herkesin lanse ettigi kadar iyi bir bek degil, en azindan son yillarda öyle degil.

Adam 2-3 sene tas gibi top oynadi hala o dönemin ekmegini yiyor. Gercekler acidir ama Sabri'den öyle ahim sahim bir üstünlügü yok benim gözümde. Hele hele milli takim performansi her zaman hayal kirikligi olmustur. Adim gibi eminim Sabri oynasaydi bu turnuvada ya da Sener en az bu Gökhan kadar oynarlardi hatta daha iyi oynayacaklarini düsünüyorum. Sener eleme grubunda gayet iyi maclar cikariyordu Gönül yokken. Hollanda karsisinda mesela Depaya adim attirmamisti.

Perisic ve Srna Gönül ve Caneri resmen maymun ettiler ilk macta. 35'lik Srna Caner ile kedinin fareyle oynadigi gibi oynadi.

Dzemaili'yi satmak büyük aptallık olur. Turnuvada izlediğimiz Dzemaili kesinlikle fark yaratır.

Yine dogru duzgun kamp yapamadan lige baslariz galiba, her mac 60. dakika dan sonra oyuncular yurumeye baslar.

Ne hoca belli, ne gidenler nede gelenler. Daha programimiz bile yok, kim bu oyunculari calistiracak merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt