- 2 Temmuz 2011
- 140.185
- 60.265
- 5.628
bruma bu sezon az şans bulursa alalım artık,opsiyonlu kiralayalım sene sonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçkin diyorsa, bu iş bitmiştir.vay vay vay canim
VAY
VAY
VAY
duyum geldi
adam transferi karmaşık demiş,yani....köln mü Galatasaray mı belli değil diyo...kölnün yüksek teklifine ragmen diye başlıyo twiti...Modeste alınır mı bilmem ama fırsat transferi olduğu kesin. Bur kere de fırsat transferi yapalım
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
"Suçlu"* nun suçu ispat edilmesine kadar suçsuzdur.Kandırmayın Galatasaraylıları
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bonservis yok kardeş, biz de 4 milyon vermeyeceğimize göre çünkü rakip Koln. Iyiyi de çok abartıyoruz kötüyü de millet olarakSu halimizle ne Modestasi, boyle bi adami almak imkansiz
GSC herseyi abartıyo o kesin.bana altyapı oyuncualrı için abartıyo diyolar.ama ben o cocuklarda elaleminkiler gibi 1-2 hareket değil 10-15 hareket görüyorum maç içinde..en son bi video izledim neden bu kadar abarttılar diye birini.videoda 1-2 hareket dışında,çevrilemeyen toplar ve isabetsiz paslar var.bundan sonra susma kararı aldım,yani GSC işte...Bonservis yok kardeş, biz de 4 milyon vermeyeceğimize göre çünkü rakip Koln. Iyiyi de çok abartıyoruz kötüyü de millet olarak
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi