emenikeyle ne alakası var emrenin?emenike haberini yapan da sporxdi üstelik.emreyi istediğimiz bariz.emenikede ısrarcı oldugumuzu hatırlamıyorum.ayrıca fener taraftarı ota poka homurdanır
Selçuk bonservisi elinde idi bu başka bir boyutSelçuk?
Valla bana fenerli imasinda bulunanlara ana avrat sovdugumu şahit olan çok kişi vardır
Kendi payima konuşuyorum nerde fenerli varsa bütün sülalesini seveyim
Bunu ima edenlerinde
Valla bana fenerli imasinda bulunanlara ana avrat sovdugumu şahit olan çok kişi vardır
Bunu ima edenlerinde
Bizi ilgilendiren kısmı ne comolli açıklamasının emre bizi ilgilendiren bir konuO halde sen de birisi comolli uefa ffp ile onemli seyler konusuyor diyen birisine benzer imada bulunmayacaksin , karsindakine bunu yapma gerekliligi hissettirmeyeceksin
Muhtemelen "ben onu mu kast ettim" diyeceksin onceki mesajin icin ..
comolokko türkiye gerçeklerini bilmiyor. emrenin reddedeceğini bilememiş olabilirFener reddedilecegini bile bile teklif yapmaz başakşehir le karıştırmayalim
Koç çakalı düşmez bu tuzağa yalanlama bekliyorum fenerdencomolokko türkiye gerçeklerini bilmiyor. emrenin reddedeceğini bilememiş olabilir
Bizi ilgilendiren kısmı ne comolli açıklamasının emre bizi ilgilendiren bir konu
Bizi ilgilendirmiyor dedim sana fenerli imasinda bulunmadım sen böyle konuları seversin biz sevmiyoruz okO halde sen de birisi comolli uefa ffp ile onemli seyler konusuyor diyen birisine benzer imada bulunmayacaksin , karsindakine bunu yapma gerekliligi hissettirmeyeceksin
Muhtemelen "ben onu mu kast ettim" diyeceksin onceki mesajin icin ..
Ben sanmıyorum onlar bütün pazarlıkları çok iyi biliyordurYahu adam belki de farkinda olmadan kulubunun yaptigi anlasmaya aykiri davrandiklarini ikrar ediyor
Rakibimizin boyle bir pot kirmasi bizi neden ilgilendirmesin , elbette ilgilendirir
yalanlasalar bile olay ortada. yalanlamak demek emre hastırın gidin dedi demektir.Koç çakalı düşmez bu tuzağa yalanlama bekliyorum fenerden
Bizi ilgilendirmiyor dedim sana fenerli imasinda bulunmadım sen böyle konuları seversin biz sevmiyoruz ok
yalanlasalar bile olay ortada. yalanlamak demek emre hastırın gidin dedi demektir.
Bunu ima edenlerinde