Ercan Kinay
Cezalı
Alanya istediğini aldı gibi
Bunlar badouyuda alamaz.Transfer olmaz daha en iyi ihtimal denayer gelir belki.Yada düşünmek bile istemediğim transferin son günlerinde yapılacak güney amerika transferleri.Badouyu alıp kapatalım ne ugrasiyoruz allahin akbabasiyla boş işler abi bunlar. Zaman kaybı.
Goretzka kimseyi beklemedi en iyi teklif yapan takima gitmek icin uzatmadi Vida yine öyle bjk I bekleyecek hali yok.ama avrupa da oyuncular öyle yapabiliyorlar cünki adamlar medeni oyuncuya saygi duyup yine de oynatirlar bizimkiler baskaVida niye Beşiktaş'ı bekledi, Goretzka niye Bayern'i bekledi ? Zibilyon tane transfer var böyle gerçekleşen. Emre'nin yerinde olsam Galatasaray'da oynamak için herşeyi yapardım taraftarlığım varsa. Ne alaka uşaklıkla falan boş boş argümanlarla gelme bana.
umarım sene sonu da istediklerini alıp küme düşerler. bu itlerin bizimle maçı nezaman acaba dört gözle bekliyorumAlanya istediğini aldı gibi
Goretzka kimseyi beklemedi en iyi teklif yapan takima gitmek icin uzatmadi Vida yine öyle bjk I bekleyecek hali yok.ama avrupa da oyuncular öyle yapabiliyorlar cünki adamlar medeni oyuncuya saygi duyup yine de oynatirlar bizimkiler baska
umarım sene sonu da istediklerini alıp küme düşerler. bu itlerin bizimle maçı nezaman acaba dört gözle bekliyorum
O değilde 3 nasıl veriyoruz
Aynı soru fener içinde geçerli olmalı aslında.O değilde 3 nasıl veriyoruz
Tamam kardeşim daha kesin bir şey yok, sen de sakinles birazBana en çok koyan şikecilerin alay konusu olacağız.O kadar bağırdık tribünlerde konyada antalyada emre akbaba diye yazık.
Jan Kirchhof diye bir futbolcu var su an bosta daha 27 yasinda bundesligayi takip edenler tanir. Bize uymazmi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tuttuğun takımı satmak en masumu. Ben kardeşine kiralık katil tutmak isteyeni gördümTanju Çolak... Mehmet topalar zamanında damarımı keszen sarı kırmızı akar diyenlerdi.
Ne oldukları gördük. Para için bir çok insan oğlu neler neler yapıyor bu dünyada. Bunlar tuttukları takımlarını satıyorlar işte sözde profesyonel şekilde.
Şaşırmamak gerekir doğruysa haberler.