GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 232

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
232/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vida niye Beşiktaş'ı bekledi, Goretzka niye Bayern'i bekledi ? Zibilyon tane transfer var böyle gerçekleşen. Emre'nin yerinde olsam Galatasaray'da oynamak için herşeyi yapardım taraftarlığım varsa. Ne alaka uşaklıkla falan boş boş argümanlarla gelme bana.
Goretzka kimseyi beklemedi en iyi teklif yapan takima gitmek icin uzatmadi Vida yine öyle bjk I bekleyecek hali yok.ama avrupa da oyuncular öyle yapabiliyorlar cünki adamlar medeni oyuncuya saygi duyup yine de oynatirlar bizimkiler baska

Hadi Emre'yi 3 milyona aldik diyelim, 3 milyona oyuncu satmadigimiza gore Sampiyonlar Liginde oynayamayacak, 3 milyon verip sadece ligde oynatmak ne kadar dogru ? Sampiyonlar Liginde Donk-Fernando-Selcuk'u izlemeyi sorun etmiyorsunuz yani ?

Tanju Çolak... Mehmet topalar zamanında damarımı keszen sarı kırmızı akar diyenlerdi.

Ne oldukları gördük. Para için bir çok insan oğlu neler neler yapıyor bu dünyada. Bunlar tuttukları takımlarını satıyorlar işte sözde profesyonel şekilde.

Şaşırmamak gerekir doğruysa haberler.
Tuttuğun takımı satmak en masumu. Ben kardeşine kiralık katil tutmak isteyeni gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri