Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz'in, "Ne acele ediyorsunuz. Sanırsınız ki Mars'a son uçak kalkıyor. Daha 3 ay mı, 2 ayımız var transfer için." demesinden belliydi bu takımın transferleri kampa yetiştirme derdinin falan olmadığı. Ligler başlar, beş hafta geçer ve 2 beraberlik, 2 yenilgi aldıktan sonra, Avrupa'da ön eleme turunda elendikten sonra işte o zaman tam yumurta kapıya dayanmışken transfer döneminin bitmesine son 2-3 gün kala alelacele birkaç saçma sapan oyuncuyu transfer ederler göz boyamak için. Sonra koca sezonda kalede Okan, defansta Donk, forvette Adem Büyük'le geçiririz. Orta saha zaten hak getire Belhanda'yı falan gönderemez bu çapsızlar.

MHY şikecilere Mensah’ı tinercilere kaptırdık.

Bizim vizyonumuz bunlardan daha büyük ve önemli futbolcular fakat mevcut şartlarda ve ffp kıskacında avrupadan ne genç ne de hazır oyuncu almamız imkansız. En fazla 1.5 M € bonservis verebilirsin onunlada ancak çöp alırsın..

Artık bu saatten sonra 4 ekimi bekliyeceğiz transfer artığı bir kaç döküntüyü kiralarız. 4 ekime kadar orta sahamız Ömer taylan. Geçmiş olsun.

MHY şikecilere Mensah’ı tinercilere kaptırdık.

Bizim vizyonumuz bunlardan daha büyük ve önemli futbolcular fakat mevcut şartlarda ve ffp kıskacında avrupadan ne genç ne de hazır oyuncu almamız imkansız. En fazla 1.5 M € bonservis verebilirsin onunlada ancak çöp alırsın..

Artık bu saatten sonra 4 ekimi bekliyeceğiz transfer artığı bir kaç döküntüyü kiralarız. 4 ekime kadar orta sahamız Ömer taylan. Geçmiş olsun.
Evet Mensah gelince tüm dertler çözülecek, zaten, ya ben anlamıyorum neden bu adam bu kadar değerli.

Bu sene 25 önceki sene 24 maç oynamış yani senede ortalama 10 maç oynamıyor, geçen sene 5 gol 8 asist yapmış Kayseri için iyi belki de takımın beyni olarak oynamış bizde olamayacak, bizim için olmamalı, kulübü küme düşmüş

Mert Hakan sadece bu sene 6 gol 4 asist ama önceki sene her ikisi 0 bir önceki sene 1 yani sadece 1 sene fena oynamamış o da Sivas ta serbest olarak

Emre Kılınç son 3 senede yükselen grafikte gol sayısı 2,7,8 istatistik 6,5,5

Teneke bağladımız ki gayet kötü bulduğum Feghouli ve Belhandanın geçen seneki gol sayısı Mensah ve Mhy ile aynı,

Bıkmadık mı ortalama adamlardan, bize 2011 Selçuk, Melo, Sneijder gibi adamlar lazım hücuma yönelik orta saha en az 10 gol atmalı, 10 asist yapmalı onu da ben bulacak değilim

Evet Mensah gelince tüm dertler çözülecek, zaten, ya ben anlamıyorum neden bu adam bu kadar değerli.

Bu sene 25 önceki sene 24 maç oynamış yani senede ortalama 10 maç oynamıyor, geçen sene 5 gol 8 asist yapmış Kayseri için iyi belki de takımın beyni olarak oynamış bizde olamayacak, bizim için olmamalı, kulübü küme düşmüş

Mert Hakan sadece bu sene 6 gol 4 asist ama önceki sene her ikisi 0 bir önceki sene 1 yani sadece 1 sene fena oynamamış o da Sivas ta serbest olarak

Emre Kılınç son 3 senede yükselen grafikte gol sayısı 2,7,8 istatistik 6,5,5

Teneke bağladımız ki gayet kötü bulduğum Feghouli ve Belhandanın geçen seneki gol sayısı Mensah ve Mhy ile aynı,

Bıkmadık mı ortalama adamlardan, bize 2011 Selçuk, Melo, Sneijder gibi adamlar lazım hücuma yönelik orta saha en az 10 gol atmalı, 10 asist yapmalı onu da ben bulacak değilim
Belki ikisi de bizde faydalı olabilirdi ama bilmiyoruz kumar oynamak gibi mensah ve mhy.

Ama burda sorun şu yönetim mhy cepte baktığı için 20 gün kncesine kadar o mevkiye adam bakmadılar olay bir anda bozulunca mensah meselesi ortaya çıktı şimdi mensah da olmazsa ne olacak belli drgil.Para yokken bizimkilerin yurtdışı ikna performansini yeterli bulmuyorum.

Geçen senelerdr sürekli maaşı biz ödeyerek bonservis girdisi sağladık maaş bütçesi çok arttı artık onu da yapamayız bence işler baya kötü gidiyor

Diagne'nin, kendisine gönderilen feragatnameyi hiç düşünmeden imzaladığı ve maaşında 352 bin Euro'luk bir indirim yaptığı öğrenildi.. .
1597386508520.webp

Arap çetesi de çöktü.
Ver paşam mehteri çiğ et nasıl yenilir bu sezon herkes görecek.

Belki ikisi de bizde faydalı olabilirdi ama bilmiyoruz kumar oynamak gibi mensah ve mhy.

Ama burda sorun şu yönetim mhy cepte baktığı için 20 gün kncesine kadar o mevkiye adam bakmadılar olay bir anda bozulunca mensah meselesi ortaya çıktı şimdi mensah da olmazsa ne olacak belli drgil.Para yokken bizimkilerin yurtdışı ikna performansini yeterli bulmuyorum.

Geçen senelerdr sürekli maaşı biz ödeyerek bonservis girdisi sağladık maaş bütçesi çok arttı artık onu da yapamayız bence işler baya kötü gidiyor
Yönetimin beceriksizliği ayrı bir konu, gerçi geçen sene hepimiz burada orgazm olduk Lemina , Seri, Nzonzi, Falcao vs

Ne oldu?

Her senenin kendine has hikayesi vardır evet hoş görünmüyor ama Atalay, Abdusamed, Bartug zaman alsın diye tüm sene yazarken şimdi görmezden geliyoruz belki de birşey yapamayacaklar ama denememiz şart, orta sahaya adam alınmalı ama genç ve ismi duyulmamışlara açım kendi adıma.

TS geçen sene başında rezil denilirken az daha şampiyon olacaklardı. Bu sene çok maç olacak inşallah fener Sosayı da alırsa hep beraber kim haklı kim değil göreceğiz tek korkum Terim, 1 ve 3. Dönemdeki Terim olursa süper, 2. Dönem ve geçen seneki Terim olursa istersen Modriç,Pogba al boş

Bugün Açıklanırsa Donk açıklanır. Omar Pazartesi yada Salı açıklanacak büyük ihtimal. Kerem ise antremanlara çıkıyor ama açıklamak için eylül ayını bekliyorlar deniyor yetiştirme ücreti ödememek için.

Not: Kerem konusunda Haksızlık yapılıyor, bana göre ödenmesi gerek yetiştirme ücreti. Kendi ülkenin takımı alt ligler bu çarkı nasıl döndürsün bizlerin destek olması lazım. Yabancı futbolculara menajerlere neler yediriyorlar Erzincanspora gelince 150 bin vermek çok mu. Bize yakışmayan hareket bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt